484
Raspevani papagaj Kiki

Raspevani papagaj Kiki

484
SHARE

Ovo je moj papagaj Kiki. Dobila sam ga na poklon od roditelja za uspješan završetak školske godine i nemogu opisati svoju zahvalnost. Kod mene je 4 i pol mjeseca i ja ga jako volim . Jako je veseo i zabavan, stalno pjeva i svojom pjesmom unosi radost.

Svaku voćku koju mu ponudim rado prihvati, voli svaku hranu i stvarno puno jede. Nervira ga kad nije u centru pažnje, kada mu ne tepam i kada barem na 30 minuta ne izađe iz kaveza. Ono što najviše voli jeste to kada ga izvedem u “šetnju”. Kada ga iznesem napolje, naravno u kavezu, jako je radostan i zadovoljan i po meni to ga čini najsretnijim. Ja ću biti iskrena i reći kako mene moj Kiki čini najsretnijom :)

Zana

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

3 KOMENTARA

  1. Jooj mica maala! I ja imam papagaja,zove se Sendi,preeslatka je! Ali nije uopste umiljata..Ako neko zna kako se papagaji mogu pripitomiti,moolim vas neka mi pomogne!! :** 

    • @Directioner ja imam papagaje od 2006. Uglavnom nisu imali sećne sudibne osim ovog sadašnjeg, ali da ne dužim. Od same ptice zavisi kakvog će karaktera biti. Zavisi i od toga koliko je divlji :3 Ako je potpuni divljak, onda su male šanse, a ako ipak nekad sluša ili dođe kod tebe onda ima šanse..Moj Koko je takav.. Bio je popuno nepripitomljen kad sam ga dobila, a to je bilo čim se izlegao iz jajeta(ok, čekala sam da mu izraste perje i sve too haha). Ništa nije slušao i onda ga nisam puštala mesec dana nego sam stalno sedela pored njega i pevala mu, puštala mu muziku, gleala ga. Onda sam počela da ga puštam ali samo po malo. Bilo je teško da ga vratim u kavez ali bar više nije bežao od mene.:) I tako sam ga puštala sve češće i sve se više navikavao i počeo da dolazi kod mene itd. Sad je skroz poslušan. Kad mu kažem da ide u kavez on ode sam, kad ga zovem on dođe, i sve to ali i dalje ujeda do krvi hhahaha :D Ne znam kako se pripitomio, valjda se navikao :D Probaj :*


      KatyCat4Ever♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.