543
Jedna od retkih – Jelenina Lea obožava da se kupa!

Jedna od retkih – Jelenina Lea obožava da se kupa!

543
SHARE

Ja sam Jelena Ribarov iz Vršca. Imam psa, labradora, po imenu Lea. Imam ga 45 dana a inače je star 3 meseca. Najviše voli da gricka i cepa obuću.

Za razliku od drugih pasa, voli da se kupa, da se ujutru ušunja u moju sobu i sedi pored kreveta dok se ne probudim. Jede pseću salamu dva puta dnevno i jedanput granule sa malo mesa. Nervira je komšijski pas Leo koji hoće da se pari s njom. Volim je jer je jako dobra, umiljata, lepa i pre svega verna. Nadam se da ćete nju odabrati jer ona to zaslužuje.

BRAVO: Naravno da smo je odabrali! Lea je preslatka a osim toga očigledno i lepo vaspitana kuca :)

Šaljite nam slike vaših ljubimaca! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.

Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

7 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Natasha ne voli vise nikoga ni Mari-a, ni Eric-a (posebno ne Eric-a), ni Sakis-a NIKOGAAAAAAAAAAAAAA (mozda malo Bastiana ali malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo) http://www.youtube.com/watch?v=UBqizmQrDwY

    Trebala bih ja da posaljem slike mog ludog psa. Da vidite sta je lijepo. :)

  2. eh cujte ovo … komsija Leo je nervira jer hoce da se pare … ma pusti je nek je ispari hahaha zzm se ;) 

  3. Hvala svima,na zalost,mislim da nisam kupila ovaj broj brava,ali pozajmicu ga od drugarice,da li se u njemu nalazi slika Lee,ili tako nesto??
    Hvalla u napred

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.