355
Miley Cyrus: Rashlađivanje sa Ziggyjem

Miley Cyrus: Rashlađivanje sa Ziggyjem

355
SHARE

Miley je postavila fotku koju vidite uz komentar ‘dan na bazenu s Ziggyjem Piggyjem’, pre nego što je svojim sledbenicima prenela i nekoliko zanimljivih citata.

Preslatka devojka jako često postavlja fotke sa svojim ljubimcima a kako trenutno samo lagano radi na pripremi novog albuma, može da im posveti mnogo svog vremena.

15 KOMENTARA

  1. Jao najsladji su ^^ Ima prelepe pse,najvise mi se svidja sto nisu svi rasni,sto ih je usvojila,jako lepo od nase Miley,to pokazuje kakva je osoba. A sve joj sada ide od ruke,novi album jos malo,bice udija na Americkom Idolu i pocinje da nima film ‘Family Bond’ ovo ce biti najbolja godina za nju. DUSA ♥

  2. Ne volim bas nesto Miley,ali onako ne bunim se protiv nje. Mislim draga mi je i volim neke njene pesme,ali ne toliko kao Sel,Demi,Britney i jos neke. Nego jednostavno,cura je super sto se toga tice,cak lepim njene postere i ludiram se uz njenu muziku. A sad vidimo kakva je Miley osoba..Pa hejteri mogu da olade od nje.

  3. BRAVO odgovori nam molimo tee! Kada ce special Miley? Mssm da bar odgovor zasluzujemo sa obzirom na to da cele dane provodimo na ovom sajtu… Miley is THE BEST! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.