1261
Ima samo njega: Napušteno ždrebe prihvatilo plišanog medu kao svoju mamu

Ima samo njega: Napušteno ždrebe prihvatilo plišanog medu kao svoju mamu

1261
SHARE

Kanye West Bumps His Head On A Wrong Way Sign

Nedelju dana staro ždrebe dartmorskog brdskog ponija nazvano Briz (“Povetarac”) pronađeno je samo nekoliko sati nakon rođenja, kako luta napušteno po Nacionalnom parku Dartmor u potrazi za majkom.

Ljudi koji su ga spasli nisu uspeli da je pronađu, a pošto je takvom mladunčetu uvek potrebna toplina i nežnost, nabavili su mu velikog plišanog medu, uz kog u hladnim noćima može da se priljubi.

http://youtu.be/9Q6VwkRku30

Maleno ždrebe je pronađeno napušteno u blizini krda konja, gde je najpre pokušavalo da sisa druge kobile koje ga nisu prihvatale, da bi se najzad srušilo od iscrpljenosti, u stanju kliničkog šoka i dehidracije. Spasioci su ga tako i pronašli. Uprkos svim nastojanjima, kobila koja ga je oždrebila nije mogla da bude pronađena, pa je ždrebence smešteno u Utočište za kobile i ždrebad u Devonu, gde je dobilo i ogromnog plišanog medu, koji mu neprestano pravi društvo u boksu.Mada igračka ne može da zameni majku, Briz u njemu ipak nalazi izvesnu utehu, brzo jača i oporavlja se, i rado spava priljubljen uz medino meko krzno.

IZVOR: Blic

36 KOMENTARA

  1. OMG…. Baš tužno xD Baš je sladak i ovo je baš tužna priča.. Samo jedan medo??? Preslatko i pretužno <333 Jednostavno, komentari su suvišni na ovu priču…

  2. Jooooooj kako mi je sladak!!!! Dusaaaaa!!!!!!!
    Ali mi je zao sto mu nisu nasli majku pa mora da se prigrljava uz medu! :(

  3. Ako vas je rastuzila ova prica mozda ste dovoljno humani da posaljete SMS od 50 dinara za spas zivota jedne devojcice koju roditelji nisu napustili vec se svim snagama iz dana u dan bore za njen zivot.

    POMOZITE ANITI SMS na 4818 HVALA!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.