307
Idealni ljubimci za Directionerke: Upoznajte Harryja, Louisa, Liama, Zayna i Nialla!

Idealni ljubimci za Directionerke: Upoznajte Harryja, Louisa, Liama, Zayna i Nialla!

307
SHARE

ad_118099713

Pet sirotih mačića nada se kako će iskoristiti svoja slavna imena i njima privući Directionerke koje će ih prihvatiti i pružiti im dom.

Petorica braće stari su sedam nedelja, zdravi su i živahni, ali se u jednoj bolnici za životinje iz Londona nadaju kako će ih brzo udomiti. Zamenica glavne sestre Emmeline Macedo kaže kako je svima od starta bilo jasno kakva imena treba da nose mačići. “Čim smo videli njih petoricu i koliko dobro izgledaju, bilo je teško ne pomisliti na 1D. Definitivno imaju X Factor…Mi ovde volimo tu grupu i zabavno nam je sa mačićima, ali sad im je potreban dom.” U međuvremenu, Directionerke su reagovale, a slučajno ili ne, prvi je svoju vlasnicu dobio Harry Styles.

Autor: Life Content

16 KOMENTARA

 1. SO cutee <3 Moj macak se zvao Louis,iako mi je omiljeni Harry nazvali smo ga tako zato sto smo mislili da je devojcica i zvao se Luna,u medjuvremenu on je negde zbrisao zato Louise vracaj se kuci :D

  • Macke su jako glasne!!!!
   Ja imam jednog ruskog plavog macora i on je VEOMA glasam posebno kad se hoce maziti, igrati ili jesti!!!!!
   Presladak je!!!!!!
   Ime mu je Ian, dobio ga je po glumcu Ian Somerhalder!!!!!
   Hahahahahaha!!!!!

  • Nasli smo ga na ulici, bilo nam je stvarno zao bio je tanak, prljav i krzno mu je bilo grubo!!!!!   A sada vise nije ni tanak ni prjav krzo mu je mekano kao plisana igracka!!!!!!    Obozavam ga!!!!!

 2. AAAAAA!!!Divnooo!Ja sam jednom imala 5 maceta i trebali su da se zovu po momcima iz 1D,ali je jedan uginuo odmah sutradan i onda mi je bilo glupo da pravim diskriminaciju,a i ovako je posle samo jedan od njih do danas ostao ziv! :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.