457
Ćao društvo! Pozdravljaju nas Ziggy i Miley

Ćao društvo! Pozdravljaju nas Ziggy i Miley

457
SHARE

Nekad se jednostavno probudite super raspoloženi a Miley u takvoj situaciji voli da podeli novu fotku sa svojim fanovima.

Njen drugar Ziggy pridružio joj se u poziranju, a Miley je samo napisala “Dobro jutro Twitter”. Bez šminke i potpuno opuštena, Miley sedi na travi u svom dvorištu dok Ziggy liže svoj nos. Nekad je stvarno potrebno malo da budemo srećni!

18 KOMENTARA

 1. Kako samo smarateeeeeee to je nemoguce!!!!!!Miley,Miley,Miley,-.-“. Ajd pisite o necemu drugom a ne samo o njenim psima!!!!

 2. Pa stv. malo preterujete sa Miley,msm. cela PETS rubrika je napisana o njoj!!
  I ima stv. mnogo slavnih licnosti koje zapostavljate!!!Mozete malo i da promenite slavne licnosti a ne samo ove jedne te iste :( , :’) , :| !!!!Slazem se i sa DOCOM i Andjelom!!!!Ajde napravite taj specijal o Miley,pa zavrsite vise sa njom…..,ustvari, i zapostavljate ovde i one koje vole ozbiljne a ne teen zvezde.. !!!
  P.S. Tako me nervira kad pisete samo o njima,ajde bar ubacite slavnu licnost koju svi vole(a znate da ima ovde anti smilera da ne da jem primer..) :x
  Nisam njen veliki fan,ali stv. malo smarate!!! ;)

 3. A od kad ste vi postali novinari i znate o cemu treba da se pise?
  Ja bas mislim suprotno BRAVO hvala ti sto pises o Miley,,za razliku od drugih casopisa -.- Inace Miley je prelepa na ovoj slici ♥ A i Ziggy naravno ^^

 4. BRAVO molim te nastavi da pises o Miley savrsena jee^^ Aa Miley je vec po koji put pokazala da je PRELEPA i bez sminke ;) <3 Dusa moja najlepsa samo napred Miley <3 :* I daa kad ce wise taj BRAVO SPECIAL,jedwa cekamm ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.