Start Buzz Pas koji mi je promenio život!

Pas koji mi je promenio život!

SHARE

aki

Ovo je sasvim običan pas. Bez ikakvih papira, bez rase, bez ijednog pehara na izložbama. Mešanka šarplaninca i kangala… Kao da je bitno… Kod nas je od septembra 2012. Rođena je 6.avgusta 2012.

521697_104493499735797_136789380_n

Bila sam najsrećnija osoba na svetu kad su mi rekli da imamo novog psa… Tako maleno štene, a tako puno ljubavi. Obožava da jede, to je sve što ona i radi pored trčanja i igranja. Omiljena hrana joj je meso. Obožava druge pse, mada ne voli baš mačke.J uri ih kad ih vidi. Možda je za nekog ružna jer je mešanac, mada, ja je zato i volim. Ne postoji pas nigde u svetu koji je kao ona. Voli da druge pse vuče za rep. Ima preko 70 kilograma, jede 2 puta dnevno. Uskoro ide na sterilizaciju. Još Astrinih slika možete videti na http://astrakangalsharplaninatzmix.weebly.com/

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo. Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

OSTAVI KOMENTAR