Start Buzz Mladenov Miki je pametna i slatka kuca

Mladenov Miki je pametna i slatka kuca

SHARE

Ovo je moja kuca Miki. Star je oko godinu i po dana. Mešanac je. Dobio sam ga, tj. našao sam ga kada je imao manje od mesec dana, u januaru prethodne 2010.-e godine, smrznutog u snegu.

Doneo sam ga kući da se ugreje, i tako je postao moj kućni ljubimac. Obožavam ga, jer je (po meni) najpametnije kuče. Tačno zna kako se osećamo u tom trenutku i istog momenta se prilagođava. Takođe, kad god mu nešto kažem, on me gleda pravo u oči i meni se čini kao da razume svaku reč. A najviše ga volim zato što je u svakom trenutku uz mene i uvek spreman za ljubav i igru. Njegova omiljena hrana je ono što moja porodica i ja jedemo. Ne želi ni da pogleda hranu za pse ukoliko vidi da mi nešto drugo jedemo. Najviše voli svoju igračkicu, malo jagnje, koje na slici drži. Obožava da ga uzme u usta i trči po celom dvorištu, sve vreme ga pritiskajući.

Mladen Rajić Smederevo

Šaljite nam slike vaših ljubimaca! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.

Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

 

OSTAVI KOMENTAR