Start Buzz Mali heroj: pas preživeo snežnu lavinu pa se vratio svojim vlasnicima

Mali heroj: pas preživeo snežnu lavinu pa se vratio svojim vlasnicima

SHARE

Kada se mali velški korgi Ole u subotu pojavio na vratima motela, mnogi su ostali zatečeni. Naime, njegov vlasnik protekle nedelje poginuo je u snežnoj lavini dok je bio na skijanju u Montani, a smatralo se kako je i pas koji je tada bio s njim poginuo jer ga nisu uspeli naći.

Međutim, dok je kćerka pokojnika lepila plakate po mestu, Ole je nakon četiri dana gladan i umoran provirio kroz vrata i odmah naleteo na Kerry Gaillard, suprugu pokojnika.

“Spasioci su ga tražili u subotu opet, ali nije mu bilo traga pa smo zaključili kako je najverovatnije i on poginuo. Kada sam ga ugledala, sedela sam u predsoblju motela i gledala prema vratima. Posljednje reči koje mi je muž rekao bile su da se vratimo kod drveća. Tek sam kasnije shvatila da je mislio na psa. Naša 11-godišnja kćerka čak je lepila plakate po mestu u potrazi za nestalim psom. Kada je saznala da se Ole vratio, već je plakatirala pola grada”, ispričala je Kerry Gaillard za USA Today.

Porodica Gaillard bila je na skijanju kada je njen otac izgubio život u rušenju snežne lavine. Spasioci tvrde kako je pravo čudo što je pas preživeo lavinu i sam došao do motela u kojem je porodica odsela.

OSTAVI KOMENTAR