Start Buzz Ima samo njega: Napušteno ždrebe prihvatilo plišanog medu kao svoju mamu

Ima samo njega: Napušteno ždrebe prihvatilo plišanog medu kao svoju mamu

SHARE

Kanye West Bumps His Head On A Wrong Way Sign

Nedelju dana staro ždrebe dartmorskog brdskog ponija nazvano Briz (“Povetarac”) pronađeno je samo nekoliko sati nakon rođenja, kako luta napušteno po Nacionalnom parku Dartmor u potrazi za majkom.

Ljudi koji su ga spasli nisu uspeli da je pronađu, a pošto je takvom mladunčetu uvek potrebna toplina i nežnost, nabavili su mu velikog plišanog medu, uz kog u hladnim noćima može da se priljubi.

http://youtu.be/9Q6VwkRku30

Maleno ždrebe je pronađeno napušteno u blizini krda konja, gde je najpre pokušavalo da sisa druge kobile koje ga nisu prihvatale, da bi se najzad srušilo od iscrpljenosti, u stanju kliničkog šoka i dehidracije. Spasioci su ga tako i pronašli. Uprkos svim nastojanjima, kobila koja ga je oždrebila nije mogla da bude pronađena, pa je ždrebence smešteno u Utočište za kobile i ždrebad u Devonu, gde je dobilo i ogromnog plišanog medu, koji mu neprestano pravi društvo u boksu.Mada igračka ne može da zameni majku, Briz u njemu ipak nalazi izvesnu utehu, brzo jača i oporavlja se, i rado spava priljubljen uz medino meko krzno.

IZVOR: Blic

OSTAVI KOMENTAR