Start Buzz Debeli Brundo

Debeli Brundo

SHARE

null

Ovo je moje kuče – Brundo. Dobila sam ga od drugarice, Jelene, pre par meseci za trinaesti rođendan. Volim da ga zovem ‘Brundo Debeli’ jer kad sam ga dobila bio je pravi bucko.

Moj Brundo nije rasan pas, mada meni to nije bitno. Kada sednem on voli da dođe kod mene i da mi grize patike ili papuče. Obožava da dođe kod mene u krilo, i legne i da ga ja mazim. Inače on je vrlo živahan pas. Najviše voli da jede granule za pse i pije mleko, mada nekad ume da pojede i granule za mačke. On uvek mora da bude u centru pažnje. Često pravi gluposti da bi ga ukućani i ja primetili. Obožava kad ga kupamo – tad je celo kupatilo mokro! Nervira ga kada ga neko, čiju pažnju pokušava da privuče, ignoriše. Takođe ga nervira i kada nećemo da ga pustimo u sobu. Obožavam moju kucu i nadam se da ćemo se družiti još puno godina!

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

OSTAVI KOMENTAR