Start Buzz Aska je velika maza

Aska je velika maza

SHARE

Ćao! Moj ljubamac je labrador, zove se Aska. Dobio sam je kada je još bila malo kuče. Imala je oko mesec dana kada je stigla kod mene. Ima jako glatku dlaku, crne je boje.

Ona obožava vodu, po ceo dan skače po svom koritu koje je leti uvek puno vode. Kada je izvedemo u šetnju dosta je nemirna, skače na prolaznike ne zato što ih ne voli već zato što bi se igrala. Kada je kiša skače po baricama 🙂 Ona najviše voli da jede svoje krekere 🙂 Mnogo je nerviraju leptiri i ptice. Jednostavno rečeno, ona je velika maza i stalno bi se igrala. Mi svi u kući kao i svi ostali vole da se igraju sa njom. Mi je obožavamo zato što je velika maza i zato što nas uvek nasmeje. I da, zaboravio sam da dodam da obožava da se igra sa loptom.

Veliki pozdrav 🙂 😀
Momčilo

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

OSTAVI KOMENTAR