Start Bravo media Bravo girl Ljubav i sex

Ljubav i sex

SHARE

1.
Zar je tako strašno ne doživeti orgazam?
Nekoliko puta sam spavala s dečkom, ali još nisam doživela vrhunac. Je li moguće da sa mnom nešto nije u redu?
Lara (16)

Mora proći određeno vreme da devojka doživi orgazam. Pre svega, zato što devojkama treba više vremena da se opuste nego momcima. Najbolje je da dečku pokažeš šta ti se najviše dopada i na šta se najviše pališ. Sa 16 godina, telo ti je spremno za seks, ali psihički još nisi zrela za doživljaj vrhunca. Moraš naučiti da se opustiš i prepustiš strasti. Uživaj u ljubavi i nežnostima. A orgazam ćeš doživeti onda kada o tome uopšte ne budeš razmišljala i kada se budeš prepustila osećanjima.
Ako ti partner pruža mnogo ljubavi i pažnje, uspećeš da doživiš vrhunac

2.
Stalno sam zaljubljena
Ja sam neizlečivo zaljubljena. Tek što upoznam nekog momka, zaljubim se u njega – ponekad i nekoliko puta u toku dana. To osećanje ne drži me predugo i ubrzo počinjem da se pitam šta sam uopšte videla u nekom momku. Zašto je to tako?
Andrea (13)
To što si često zaljubljena u više momaka istovremeno – nije ništa neobično za tvoj uzrast. Sasvim je normalno da se sada često zaljubljuješ. Verovatno još nisi imala dugu vezu i priliku za intenzivnija osećanja prema nekom momku. Zato teško razlikuješ fascinaciju od zaljubljenosti. Ipak, treba da znaš da ne može svaki susret ili flert s momkom prerasti u veliku ljubav…

NASTAVAK U NOVOM BROJU

OSTAVI KOMENTAR