Start Bravo media Bravo girl 15 saveta o muvanju!

15 saveta o muvanju!

SHARE

 photo F1shutterstock_54163567_zps5db569bd.jpg

Čini ti se da te momci ne primećuju? I tome će doći kraj! Saznaj kako da im privučeš pažnju – i uskoro nećeš moći da se odbraniš od njihovog muvanja!

1
Namontiraj se!

Pokušaj da se izdvojiš iz mase stajlingom. Momci primećuju devojke koje nose intenzivne boje i upadljiv asesoar (cvet u kosi, XL tašnu, naočare), a ne obraćaju pažnju na one neupadljive.

2
Budi komunikativna!

Nijedan momak se neće usuditi da ti priđe ukoliko si stalno okružena grupom drugarica, jer im one izgledaju kao “obezbeđenje”. Namerno se izdvoj od ortakinja i prošetaj sama do kioska ili busa, jer to će ti znatno povećati šanse za flert.

 photo F2shutterstock_13944358_zpsa5966e7a.jpg

3
Nasmeši mu se!

Primećuješ da te šmeka slatki dečko? Nemoj odmah stidljivo okretati glavu, već mu se nasmeši i pogledaj ga u oči! Tako ćeš mu poslati signal: “Priđi bliže, budi hrabar, možeš ti to!”

4
Osećaj se prijatno!

Štikle s potpeticom od deset centimetara izgledaju seksi, ali ako se ne osećaš ugodno u njima, delovaćeš nesrećno. Obuci samo ono u čemu se prijatno osećaš. Ne pokušavaj da se namontiraš seksi kako bi se dopala frajerima. Ostani ono što jesi, jer kad ti je ugodno, tvoja prirodna lepota magično privlači frajere.

5
Koristi govor tela!

Prekrštene ruke, pogleda uperen ka podu, povijena leđa – ovakav govor tela signalizuje momcima: “Ne prilazi!” Budi otvorena, uspravnog držanja, obraćaj se momcima, pa će ti oni i prilaziti!

6
Igraj se kosom!

Želiš da izgledaš seksi i ženstveno, tako da momci odmah požele da ti priđu? Onda iskoristi trik s kosom jer tipovi vole dugu kosu, koja je simbol prave ženstvenosti. Rukom prolazi kroz kosu, poigravaj se krajevima konjskog repa… Tako ćeš mu nesvesno poslati signal: “Možeš me smuvati!”

 photo F4shutterstock_28903936_zps6882226b.jpg

7
Trik sa sladoledom

Kupi sladoled i sačekaj da naiđe neki slatki tip. Jesi li šmeknula koga? Priđi mu opušteno i neka ti sladoled “slučajno” ispadne iz ruke. Ukoliko se malo nasmešiš, sigurno će i on slično reagovati i pozvati te na još jedan sladoled.
P. S. Ne preteruj, jer može izgledati glupavo.

8
Pokaži stopala

Upravo leti su lakirani prsti na rukama i nogama veoma seksi, posebno zato što se to dopada svim momcima. Najviše vole crvene tonove jer tako osoba koja ih nosi deluje negovano i odraslo! Iskombinuj ih sa slatkim lančićem na članku noge – i pomutićeš im pamet.

9
Blistaj iznutra!

To možeš postići kao pritiskom na dugme, jer sve što moraš uraditi jeste da misliš na nešto lepo što si doživela. Tvoja sećanja automatski donose osmeh na lice, čineći da ono zablista.

10
Pokaži noge!

Momci vole da vide lepe noge leti. Dakle, preskoči farmerke i izaberi kul šorts. Ne zaboravi da depiliraš noge i namažeš se kremom. Tipovi neće moći da ti odole, sigurno će te pitati za broj telefona!

11
Kaži šta misliš!

Momcima se ne dopadaju devojke koje uvek kažu “da” i u svemu se slažu s njima. Zato treba da kažeš ono što misliš, pa čak i ako ti se mišljenje razlikuje od ostalih. Tako ćeš delovati zrelije, samouverenije i zanimljivije, a momci će imati dobru podlogu da započnu razgovor s tobom.

12
U miru

… leži snaga flerta. Ne mora značiti da će momci muvati najglasnije cice. Baš suprotno, ukoliko se neka cica pravi važna i deluje upadljivo, uplašiće ih. Kada deluješ mirno, izgledaš zrelije, a frajeri se ne plaše da će dobiti korpu.

13
Zaštitnički instinkt!

Frajeri vole da izgledaju kao spasioci u nevolji. Zato ti je dozvoljeno da povremeno izigravaš slabića, na primer, da bespomoćno stojiš pored bicikla jer je ispuštena guma, a ti nemaš pumpu. Garantovano će ti neki šarmantni momak priteći u pomoć!

14
Obrati pažnju na glas!

Devojke su sklone tome da u društvu frajera postanu nervozne, pa im se menja glas. Neprestano brbljaju, pričaju visokim tonom i piskutavije nego obično. Stop! Prisili se da pričaš mirnije i dubljim glasom nego inače. Momci će te saslušati!

15
Trik sa crvenom

Svaka boja specijalno deluje na druge ljude. Crvena boja simbolizuje životnu snagu, toplinu i strast. Zato nosi lančić s velikim crvenim perlama ili naočare s okvirima intenzivne crvene boje. Odmah ćeš delovati seksi i pozitivnije, i svi će te frajeri šmekati!

F1
Zdraaavo! Ukoliko poslušaš naše savete, momci će te šemkati i muvati!
Saša

25 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR