2999
BRAVO Posteri #10

BRAVO Posteri #10

2999
SHARE

Tvom višemesečnom nestrpljenju došao je kraj – BRAVO posteri konačno su na kioscima! Ovog proleća priliku da ukrase tvoju sobu dobili su Britney Spears, Lady GaGa, Justin Bieber, Selena Gomez, Bon Jovi, David Guetta, Shakira, One Republic, Johnny Depp, Rihanna, Miley Cyrus i mnogi drugi. Kao i obično, podsećamo te da na našem sajtu možeš glasati za zvezde koje bi želeo/želela da vidiš u narednom broju BRAVO POSTERA. Stoga – pravac na bravo.rs i glasaj! Jer, ne zaboravi, ovo je jedini magazin koji uređuju čitaoci! Vidimo se na leto!

2 MEGAPOSTERA (Avatar, Miley Cyrus)
20 STAR POSTERA
i JOŠ 2 MEGAPOSTERA (Johnny Depp, Jonas)

187 KOMENTARA

  1. DA LI MOZE MEGA POSTER ZVEZDE HOLIVUDA, ZACK AND CODY, DEMI LOVATO, MILEY CYRUS, EMILY OSMENT, HANNAH MONTANA ,BRENDA SONG, JONAS BROTHERS….ZNAM DA JE HANNAH MONTANA MILEY CYRUS ALI DA NA JEDNOM BUDE KAO I HANNAH MONTANA A NA DRUGOM MILEY CYRUS!!!!! PLEASE!!!!! JA IH OBOZAVAM

  2. Zdravo, od nedavno kupujem Bravo Postere i dosad sam vidila da uvjek imate postere od iste pejace, od iste grupe i sve to.. meni to ne smeta ali sam vidila i da imate postere od El Barco, The Vampire Diaries, How I Met Your Mother i ostale serije, sto mi se jako svidja.. Pa zato, hocu da vas zamolim da ovjavite BAR jedan poster od seriju Supernatural, mnogo bi mi to znacilo..
    pozdrav iz Makedonije :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.