1436
Bravo #203

Bravo #203

1436
SHARE

News

Beyonce, Jared Leto, Katy Perry, Taylor Lautner, Taylor Momsen, Peter Facinelli, Selena Gomez, Nicola Peltz, Cole i Dylan Sprouse, Vanessa Hudgens, Paris Hilton, Rihanna, Lady Gaga, Metallica…

Stars

8 Robert & Taylor: Naše kul prijateljstvo
12 Katy Perry: Ljubavna svađa bivših
22 Tom Kaulitz: Tako sam usamljen

Fun & Action

37 Forum: Vaše kritike i predlozi
60 Action: Jesi li u egotripu?

Life

26 Psychotest: Veruješ li u ljubav na prvi pogled?
40 Let’s Talk: Drugar muva sve devojke koje mi se sviđaju… Može li sperma iscuriti kroz pantalone?… Moja simpatija izlazi sa starijim momkom… Kako da nađem prijatelje u novoj školi?

146 KOMENTARA

 1. Kako izgleda živeti sa identičnim imenom kao što ga ima napopularnija tinejdžerska zvezda na svetu? Pa, nije baš lako. Upoznajte Justina Biebera…

  Iako je daleko oko toga da se svi slažu oko muzičkih kvaliteta koje poseduje (ili ne) Justin Bieber, teško je osporiti globalni medijski uticaj koji je izvršila 17-godišnja tinejdžerska zvezda poreklom iz Ontarija. Milioni fanova, miijarde pregleda video klipova, uloge u velikim serijama i nastupi na vodećim manifestacijama – svako ko je u proteklih godinu dana surfao internetom, prošao pored TV-a ili makar jednom uzeo neki magazin u ruke, verovatno zna ko je Justin Bieber. Ako ste od onih koje ova mlađana zvezda iritira, samo pomislite: kako bi vam izgledao život da se i vi zovete “Justin Bieber”?

  Kako javlja First Coast News, u gradu Jacksonville, država Florida, takođe živi Justin Bieber. U pitanju je sredovečni oženjeni “geek”, koji obožava retro arkadne igre i flipere, i koji je do nedavno živeo jedan sasvim miran život. Međutim, od kada je nastupila “Bieber groznica”, oduzeti su mu nalozi na društvenim mrežama Facebook i Ping, jer je tamo neko pretpostavio da se služi lažnim imenom. O brisanju svog profila sa mreže Ping, koja je u vlasništvu kompanije Apple, “floridski Bieber” kaže:

  “Pretpostavljam da je njihova poslovna politika – prvo banuj, a onda nemoj ni da pitaš ko sam.”

  Uz zabranu na društvenim mrežama, ovaj Bieber kaže da svakog dana dobija između dva i deset pisama od fanova koja su upućena njegovom tinejdžerskom imenjaku, a greškom stižu na njegovu adresu na Floridi.

  “Nije da baš zbog toga ne mogu da spavam, ali mi je žao svih tih malih devojčica koje žele da pošalju neku poruku svom heroju, i onda to zaluta kod mene. Na žalost, ni u jednom pismu mu ne šalju novac ili čekove.” – našalio se Mr. Bieber.

  Mada, ima i gore od toga – njegovo broj telefona, registrovan na ime “Justin Bieber”, često ume da “iscuri” na razne forume i fan-sajtove. Posle pakla od poziva koji su dolazili svakog minuta, broj je promenjen, a novi broj su registrovali na ime njegove žene. Međutim, entuzijastični fanovi i poneki novinar su “provalili” i novi broj, verujući da je u pitanju “prava zvezda” koja pokušava da se sakrije, pa telefon i dalje zvoni… Dešava se da se na taj broj neki put jave i poznate koleginice ili kolege mladog pevača:

  “Zovu me umetnici, sa porukama tipa ‘ovog vikenda radimo zajedno u studiju’. A ja im kažem ‘ne, ne radimo – verujte mi, sa mnom ne želite da pevate” – objašnjava “drugi” Bieber.

  U svemu ovome, kako kaže, postoji i jedna dobra stvar:

  “Sada barem svi znaju kako da izgovore moje prezime. Ranije su ga svi čitali kao da je u pitanju reč “Bajber”. I svi odmah kreću da se smeju kada provučem kreditnu karticu u prodavnici, a uobičajena reakcija je: “O, nesrećniče…”

 2. Sad sam gledala reklamu za neki film od Kristen Stewart.. Da li neko zna kako se zove film, hoću da ga skinem…Ona je kao striptizeta, i tamo neki čovek hoće da je čuva, kao da joj bude tata ili tako neštio…Pošto je njemu ćerka poginula, i video je nju onako jadnu i zdrpanu pa je hteo da joj pomogne…
  Da li neko zna kako se zove film?
  Hvala. :)

 3. Juppi..Opet moja voljena Miley na naslownici…
  O.o..Bravo je konachno podario svojom naslovnicom LePotU..
  Hwala ti Bravo..
  :D

 4. slazem se sa MILEY…svi koi mrzite miley ste rugobe napacene…. istina je da svako ima svoi vkus…ali ako volite na primer rihanna ne znaci da vredzate miley…ona je preslatka! i kao sto kaze MILEY ona je isto taka moja opsesija…! divim joj se! MILEY :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.