2610
Bravo #186

Bravo #186

2610
SHARE

4 BRAVO News

Ashley Greene, Ed Westwick, Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton, Katy Perry i Russel Brand, Ashley Tisdale, Justin Bieber, David Guetta, Timbaland, Lil Wayne, Kevin Jonas, Christina Aguilera…

Stars

14 Rihanna: Magnet za muškarce!
18 Vanessa Hudgens: Muke s dijetom
20 Lady GaGa: Gde pronalazi inspiraciju za stajling?

Fun & Action

37 Forum: Vaše kritike i predlozi
60 Action: Kakav ti kroj farmerki najbolje pristaje?

Life

27 Psychotest: Kakav utisak ostavljaš na druge?
40 Let’s Talk: Previše se znojim! Kako da mu kažem da neću s njim? Masturbiram iako imam devojku! Kondom je skliznuo – jesam li trudna? Ona ne doživljava orgazam…

Twilight

Raspada li se vampirska ekipa?

Heath Ledger

Njegov poslednji film

633 KOMENTARA

  1. heyy…pa sta je ovo…bas su glupi posteri u poslednje vreme :(( hocu veliki poster justina biebera :DDD neki najveci ;)) inace niste nesto specijalno mozda da manje piste traceve bili bi bolji!hajte malo pisite o carima to je ubjedljivo najbolja serija koju ste u potpunosti zaboravili bas kao i gluumce :((( i dosta vise ovoga roberta ja neznam sta vidite u njemu ruzan je i smor!x( J.B. the best!

  2. da slazem se,i ja bih mega poster justina,i da u svakom broju nasto napisete o njemu,i ako moze manje o ovom robertu on je bas bezze,a inace sve ostalo je ok…. J.B. the best………..

  3. poslednji broj OK je imao puno slicica justina i jedan postir!!!!TOLIKO SAM SE NA TO NAPALILA!!!!!!!:)aaaaa………STA CES KAD GA OOOOOOBBBBBOOOOOZZAAAAAAVVVVVAAAAAAAMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  4. pa ljudi sta je owo??HOCY STO WISE WESTI O JUSTINU!!!:DBILO BI SSSSSSSSSSSUUUPEEERR kad bi daki jedan mEgA postir njega..plizZ..:)

  5. :)brawo,,stwarno si sUpEr,ali bih zaista MnOOOOOgo nas volelo kad bi bilo PuUnoo najnowijih vesti o<3 JUSTINU BIEBERY<3…..msm da treba da otworis jednu rubliky samo o njemu…heh…:)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.