473
Bravo #182

Bravo #182

473
SHARE

4 BRAVO News
Zac Efron, Lourdes, Mary Kate Olsen, Katy Perry, Green Day, Emma Roberts, Taylor Momsen, Eminem, Emma Watson, Kelly Osborne, Ashley Tisdale i mnogi, mnogi drugi!

STARS
10 Lady GaGa: Dirljivom pesmom spasila ćaleta!
44 Dakota Fanning: Ona želi da bude najpopularnija srednjoškolka!
50 Tom Felton: Veoma čudne fotke! Zvezda filma “Harry Potter” pozirao za modnog fotografa!

Fun & Action
38 Fun: Super vicevi i izjave poznatih faca!
60 Action: Da li u ljubavi držiš sve u svojim rukama?

Life
40 Let’s Talk: Još bih malo sačekala, hoće li on zbog toga raskinuti? Želim da on napravi prvi korak! Kako da priznam da sam gej? Koliko dugo spermatozoidi mogu preživeti na tkanini? Kako da se izdepiliram pre prvog puta?

15 KOMENTARA

  1. Baš se lepo oblači, i dobro…..izgleda malo kao narkomanka. Ali nema veze. Šta bih ja dao da nasledim Madonnino bogatstvo….

  2. ja vas MOLIM da u sledecem broju OBJAVITE POSTER JONAS BROTHERS-A NAJJJJJJBOLJE GRUPE NA SVETUUUUUUUU!!!!!ILI DA OBJAVITE INTERVJU SA CLANOVIMA OVOG SLATKOG BENDA!!!pO0z za BRAVO redakciju…..

  3. molim was malo o engleskim fk…kao npr.arsenal,liverpool,chelsea….Em za mene,em za moga brata bi to mnogo znacilo….takodje mogu posteri…. A ako nije problem i malo rocka…..Nisam widela gotowo nish o Evanecenceu,bon joviju, i tako tim…..A mogli bi i njihowi posteri!!!!! Please!!!!!! :*

  4. ….hwala puuuuno sto pisete o justinu bieberu i molim vas da u svakom broju objavite nesto o njemu (bilo sta )………i ako moze njegov mega poster i poster dulce marie…..unaprijed hwala…………..najbolji ste…….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.