Start Bravo izdanja ScreenFun 74: jul 2011.

ScreenFun 74: jul 2011.

SHARE

Novi broj igračkog magazina ScreenFun donosi preview drugog dela najbolje igre iz 2009. godine. Stiže nam Batman: Arkham City!
Otkrivamo zagonetke slepog miša i vodimo vas u turu kroz Arkham City u potrazi za najzanimljivih detaljima u novoj akcionoj avanturi s Batmanom u glavnoj ulozi.
Sa tek završenog E3 sajma u Los Anđelesu donosimo vam informacije o najnovijom konzoli Nintendo Wii U – nasledniku popularnog modela Wii. Otkrijte kako radi tablet kontroler, šta donosi PlayStation Vita a uputićemo vas i najzanimljivije igre sa E3 koje su privukle našu pažnju.


U skorije vreme očekujemo nova izdanja iz PES i FIFA serijala, ali ih ne želimo sa istim onim propustima koje su “krasile” prethodne delove. Stoga dodeljujemo 14 žutih kartona za PES i FIFA kako bi se ove igre poboljšale.
Počela je sezona godišnjih odmora, pa ako još uvek niste izabrali mesto za letovanje, biramo za vas najdore destinacije za odmor koje nikako ne bi trebali da posetite ukoliko niste gejmer.
U julskom broju ScreenFuna bacili smo pogled na sledeće hitove koji tek treba da se pojave: Max Payne 3, Saints Row: The Third (sa posterom), F1 2011, Star Wars: The Old Republic i Street Fighter X Tekken (sa posterom).
Što se tiče testova igara na spisku su se našli: The Witcher 2: Assassins of Kings, Fable 3 PC, Lego Pirates of the Caribbean, Brink, L.A. Noire, The First Templar, DiRT 3, Hunted: The Demon’s Forge, Mount & Blade: With Fire & Sword, Fallout: New Vegas – Honest Hearts kao i mini-opisi igara: The Sims 3: Generations, Hydrophobia Prophecy, Kung Fu Panda 2, Thor: God of Thunder i Hamilton’s Great Adventure.
Ako ste rasploženi za malo zabave, tu je i Prsni kviz u kojem treba da povežete grudi s likovima heroina koje im pripadaju.
Ako vam se igraju igre na PSP-u , ScreenFun vam daje šansu da ga osvojite tako što ćete poslati SMS i držite fige do izvlačenja u sledećem broju! U ovom broju poklanjamo vam i Brink majice, dukseve, flašice za vodu, maske za lice i kačkete a počeli smo da objavljujemo i novi mega-postera: Kitana iz Mortal Kombata.
Junski ScreenFun #74 je u prodaji od 15. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

OSTAVI KOMENTAR