Start Bravo izdanja ScreenFun #55: novembar 2009.

ScreenFun #55: novembar 2009.

SHARE

ScreenFun55

Savršeno zarazan hibrid pucačine i role-playing gamea pod imenom Borderlands stiže direktno na naslovnu stranu novog ScreenFuna!

Pročitajte test Borderlandsa u novembraskom broju i saznajte kako izgleda igra sa 17,5 miliona varijacija oružja.
ScreenFun #55 je u znaku fudbala pa ćete tako pored testa igre Pro Evolution Soccer 2010, kojeg možete i osvojiti u nagradnoj igri, naći i članak o istoriji fudbalskih simulacija. U ScreenFunu ćete naći i test igara FIFA Manager 10 kao i Football Manager 2010 a da bi se upotpunio fudbalska atmosfera imate priliku da osvojite i FIFA 10 igru za PS3.
Novi ScreenFun donosi preview dve Segine igre: Aliens vs Predator i Alpha Protocol. Takođe, saznajte i kakav nam to multiplayer za PC donosi CoD: Modern Warfare 2.
Pored spomenutih igara, u ovom broju naći ćete i test sledećih: Brütal Legend (sa posterom), Dreamkiller, Empire: Total War – The Warpath Campaign, LEGO Star Wars: The Complete Saga (sa posterom), Mario & Sonic at the Olympic Winter Games, NBA 2K10 vs NBA Live 10, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Risen, Star Wars: The Clone Wars – Republic Heroes, Torchlight i fenomenalni Uncharted 2: Among Thieves koji je i zaslužio prestižnu titulu ScreenFun Award.
Ako vas zainteresovao izlazak novog operativnog sistema iz Microsofta saznajte šta Windows 7 donosi igračima u rubrici Software. U rubrici Hardware naći ćete testove najnovije igračke opreme iz kompanije Roccat.
U novembarskom broju ScreenFuna poklanjamo vam Sony PlayStation 2 i PSP konzole. U ovom broju pronaćićete i treći deo mega postera Assassin’s Creed II.
ScreenFun #55 je u prodaji od 15. novembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

OSTAVI KOMENTAR