Start Bravo izdanja Novi BRAVO sutra na kioscima

Novi BRAVO sutra na kioscima

SHARE

BRAVO broj 184 / 2009. 31. 12. 2009 – 14. 1. 2010.

4 BRAVO News

AnnaLynne McCord, Taylor Swift, Fergie, Johnny Depp, Harry Potter, Lady GaGa, Katy Perry, Zac Efron, Lindsay Lohan, Madison de la Garzia, Noah Cyrus, Courtney Love

Stars

12 Muse: Muzika im je neodoljiva kao ujed vampira
42 Gossip Girl: Ljubomora, zavist, intrige… šta sve muči ekipu čuvene serije

8 Robert Pattinson: Neću više da budem vampir!
14 50 Cent: Ekskluzivno za BRAVO otkriva zašto je skinuo tetovažu!
20 Lady GaGa: Bori se za svoje fanove

Fun & Action

37 Forum: Vaše kritike i predlozi
60 Action: Koristiš li govor tela?

Life

27 Psychotest: Koliko voliš sebe?
40 Let’s Talk: Moja drugarica ponaša se smešno u društvu momaka! Šta da radim ako mi se odlepi hormonski flaster? Ne usuđujem se da se obratim urologu! Kako da se rešim bubuljica na penisu?

Srećna 2010. godina

Draga BRAVO ekipo, redakcija vašeg omiljenog časopisa želi vam najlepšu do sada godinu. Želimo vam gomilu cool muzike, filmova, novih ljubavi, dobrih ocena… a najviše od svega sreće & radosti! Uživajte uz svoj omiljeni časopis i u 2010. godini – mi ćemo i dalje svakog drugog četvrtka biti tu za vas!

Budi cool, oblači se u Red Foxu!

Samo zatvorite oči i zamislite! Slogan je nove modne linije RETRO & RED by Red Fox. Kolekcija 2009/2010. iznenadiće vas i uveriti da su mladost, lepota i ljubav nepresušni izvori ideja kada su krpice u pitanju. Casual stile dominira u čitavoj kolekciji, pa za svaku priliku možete izabrati ono po čemu ćete se izdvojiti i biti cool. Sezona lova na Crvenu lisicu odavno je počela. Kupovina u Red Foxu više je od običnog šopinga, jer naši klijenti uz kupljenu odeću dobijaju bodove. Za deset sakupljenih bodova dobićete karticu Crvene lije, s kojom ćete u naredne dve godine moći da kupujete uz pet odsto popusta.

OSTAVI KOMENTAR