Start Bravo izdanja Novi BRAVO je u prodaji! Saznaj šta te u njemu očekuje

Novi BRAVO je u prodaji! Saznaj šta te u njemu očekuje

SHARE

Naslovna 303.indd

Znamo koliko ste bili nestpljivi da saznate šta se krije u novom broju vašeg omiljenog magazina i zato vam otkrivamo deo…

Miljenik tinjedžerki Shawn Mendes priča o školi, devojkama, stilu i o tome koliko je važno pronaći svoj put.

BV0117_TS_ShawnMendes.indd

Omiljene zvezde društvenih mreža, Lisa i Lena imaju više od 12,5 miliona pratilca na Musical.ly i pomisli biste da su zbog toga srećne, ali mnogo toga se zbog popularnosti promenilo…šta muči bliznakinje saznajte samo u novom Bravu!

Posle tri uspešne sezone u Diznijevoj sapunici “Violetta”, Ruggera Pasquarellija gledate u seriji “Soy Luna” kao Mattea. A nama je ovaj italijanski glumac ispričao mnogo zanimljivosti o životu na setu.

Napolju je tako hladno! I mračno. Ništa nam se ne radi i najradije bismo se samo upakovali u krevet. Da, to je okej ponekad, ali ne stalno! Uz novi Bravo saznaj kako da se ponovo pokreneš i zabavljaš!

Ljubav i ti stalno ukrštate puteve. Svaki tvoj princ iz bajke ima svoje mesto u tvom srcu. Sve je počelo sa prvim čovekom koji te je osvojio – tvoj tata… Bravo donosi sjajan tekst o pet momaka tvog života!

Ponekad ti se dogodi da slažeš ili uvek govoriš isključivo istinu? Test
„Koliko si iskren/a?“ će ti pomoći da saznati šta je od ova dva tačno!

BV2216_XLTest_WieEhrlichBistDu.indd

I ovog meseca smo spremili cool poklone za vas, a kako da ih osvojite pročitajte već na trećoj strani magazina!

Jedva čekamo da čujemo vaše utiske!

11 KOMENTARA

  1. U sledecem broju izbacite poster ili nekoliko strana o Marcusu i Martinusu. Arianu i Martinu ste vec previse izbacivali.

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I am Tinista,Swiftie,Selenator,Jorgista,Beliebrr,Fan The Next Stepa,and Fan Merta Jazidzioglua forever and ever!!!

    Moze poster Merta Jazidzioglua ili Buraka Ozcivita? Koliko vidim objavili ste Buraka Tozkoparana, Lejlu Tanlar i Alinu Boz a turski su glumci. Tako da valjda mogu Mert ili Burak, buduci da su obojica jako popularni, pogotovu Burak.

OSTAVI KOMENTAR