Start BRAVO Blog O kome se radi? Tri mega muzičke zvezde stižu u Beograd, pregovara...

O kome se radi? Tri mega muzičke zvezde stižu u Beograd, pregovara se sa još više od 20!

SHARE

ZDF_9341

Sledeća godina lako može biti istorijska za Srbiju i Beograd – naime, najavljeno je da će nas tokom 2014. godine posetite tri ogromne svetske muzičke zvezde, ali i da se pregovara sa apsolutno svima!

Ovu informaciju saznali smo od direktora Kombank arene, Dejana Petričevića, koji je siguran da nas očekuje izuzetno dobra muzička godina. On nažalost nije mogao da otkrije koje to tri zvezde nam dolaze tokom 2014. godine, ali napominje da se trenutno razgovara sa baš svim muzičarima koji planiraju da posete Evropu u 2014. godini! “Trenutno ne postoji ime u muzici sa kojim ne pregovaramo da održi koncert u Beogradu. Mogu samo da vam kažem da ih ima preko 20.”

20130820137700298427070

Dakle, puno lepih vesti nas očekuje uskoro, ali je teško i da nagađamo ko bi mogao da dođe – znamo da će Evropu 2014. godine posetiti One Direction a vrlo verovatno i Taylor Swift, ali očigledno i mnoga druga vrlo poznata imena. Ko je na vrhu tvoje liste želja?

Autor: Life Content
FOTO: Kombankarena.rs

661 KOMENTARA

  1. Danas je konkurecija u frulomi 1 ogromna i u momentu dok imate 6 prvaka na gridu trebate biti svjesni da svi oni žele naslov i žele glavne uloge. formula 1 se pokazala kao sport u kojemu najviše tri ekipe kolo vode za naslov, a često i manje, tako da je sve moguće. Moguće je da Lotus dođe na vrh ili diobu vrha i kimi bude u borbi za naslov, a opet je moguće da se među svim tim silnim prvacima zagubi i ne dođe u šansu za naslov i vrh jer ovo nije 2007. godina kada je samo alonso bio prvak, pa je eto kimi morao iskočiti, sada su tu i vettel i button i alonso, a bogme i schumacher i hamilton imaju ambicije, a i webber ako red bull uhvati pravu formu, a vettel se nastavi sputavati na krastavce.

OSTAVI KOMENTAR