531
Nina Nesbitt ekskluzivno za BRAVO.rs: One Direction su sjajni u onome što...

Nina Nesbitt ekskluzivno za BRAVO.rs: One Direction su sjajni u onome što rade, pozvaću ih da dođu!

531
SHARE

DSC_0765

Uoči Vibes festivala održanog prošle noći u beogradskoj Kombank areni, BRAVO je imao priliku da porazgovara sa izuzetno talentovanom i već vrlo popularnom britanskom muzičarkom Ninom Nesbitt, a neizbežna tema na vaš zahtev, bio je i One Direction.

DSC_0763

Doduše, znali smo od ranije da je Nina imala priliku da se sretne sa slavnim momcima, a za njih ima samo reči hvale. Na našu konstataciju kako u Srbiji ima jako puno Directionera, ona je poručila: “Znači oni su jako voljeni ovde? Oni su sjajni u onome što rade, mislim na ceo bend.”

DSC_0813

Nakon što smo se složili sa njenim mišljenjem, upitali smo je može li momcima da prenese poruku balkanskih Directionera da dobrodošli ovde na šta nam je ona odgovorila: “Da, naravno, preneću poruku”. Nina je inače oduševljena prijemom na koji je naišla, pa je ostavila poruku na tviteru koja glasi: “Beograd je bio neverovatan! Nisam ni znala da toliko ljudi poznaje moju muziku” a kasnije je dodala i “Srbija <3″.

Autor: Life Content
FOTO: Nikola Dolapčev

27 KOMENTARA

  1. Nina je bila savrsena! To je bio moj prvi koncert na koji sam isla.Jedna od mojih omiljenih pevacica je nastupala u Srbiji,a imala sam besplatnu kartu.Pa gde cete bolje? ^^

  2. Ja sam bila u prvom redu i nonstop je gledala u mene dok sam snimala i onda sam shvatila da mi na masci pise niall ogromnim slovima ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.