Start BRAVO Blog BRAVO.rs istražuje: Prava istina o dolasku One Directiona u Srbiju i zemlje...

BRAVO.rs istražuje: Prava istina o dolasku One Directiona u Srbiju i zemlje okruženja

SHARE

CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

One Direction u narednim satima i danima objaviće da li konačno dolaze na Balkan, što je idealna prilika da Directionerima, ali i Selenatorima, Smilerima, Swiftyjima…objasnimo šta je potrebno da biste videli svoje omiljene zvezde uživo ali i da vam ukažemo na najbitnije prepreke koje postoje.

Tokom godina, obožavaoci iz Srbije, Hrvatske, Bosne i ostalih zemalja iz našeg okruženja, bezbroj puta su se razočarali jer su Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus, One Direction…uporno zaobilazili naše krajeve. Istovremeno, uverili smo se da naša publika obožava velike zvezde – koncerti Beyonce, Jennifer Lopez, Guns N’ Rosesa, Metallice…postigli su ogroman uspeh. Baš zato, sigurno se pitate zašto tinejdžerske zvezde koje imaju jako puno fanova u najboljem slučaju dođu do Beča (kao što ove godine čine Justin Bieber i Selena Gomez). Neke stvari koje ćemo vam reći sigurno vam se neće dopasti, ali barem ćete pred sobom konačno imati istinite informacije.

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.
Harry Styles je iskren u želji da vidi sve Directionere, ali može posetiti samo one zemlje gde su organizatori zainteresovani za organizaciju 1D koncerta

Prvo, One Direction, Selena, Justin…nemaju apsolutno ništa protiv toga da dođu u bilo koju zemlju Evrope. U prevodu, One Direction ili bilo ko drugi jednostavno ne može da gostuje u Srbiji ili bilo kojoj zemlji ako ga ne pozove neko od lokalnih koncertnih organizatora. Da bi lokalni organizator pozvao One Direction, on prvo mora biti siguran da će na koncert doći ogroman broj fanova – količina novca koju treba uložiti u dolazak momaka je zaista jako velika, kao i rizik koji se preuzima.

Exclusive... One Direction Boys Head Out To Their Concert In Belgium ***USA, SOUTH AMERICA, CANADA AND OZ ONLY***
Da li bi i kod nas devojke “ginule” da slikaju Nialla Horana?

Zato, iako je bitno da svojim idolima preko društvenih mreža pokažete da vas ima jako puno i da želite da dođu, još bitnije jeste da budete vidljivi u zemlji u kojoj živite. Iz svega što smo vam rekli do sad, jasno vam je zašto je to tako. Ukoliko se organizujete, pravite velika okupljanja i slične akcije gde će vas biti na hiljade, poslaćete poruku da ste zaista ozbiljni u onome što želite i konačno dobijate priliku da budete primećeni. Ili zamislite da umesto na stotine sajtova o One Directionu koji postoje u Srbiji i okolnim zemljama, bude jedan koji će ih sakupiti skoro sve fanove? Postoji li šansa da se svi ujedinite u tako nešto? Kao što znate, uskoro nas očekuje i prikazivanje 3D filma One Directiona koji vrlo verovatno stiže u neke naše bioskope. Ukoliko sale uvek budu pune, poslaćete vrlo jasnu poruku! BRAVO redakciji javili su se neki naši filmski distributeri i pitali nas da li 1D ima puno obožavateljki. Šta mislite, šta smo im odgovorili?

Još jedna stvar koju moramo da vam kažemo jeste surova, ali je vrlo istinita – naši koncertni organizatori imaju najmanje poverenja u publiku koja sluša tinejdžerske zvezde jer je smatraju jako nepouzdanom a da su nažalost u pravu, pokazao je i koncert Tokio Hotela održan u Kombank Areni pre nekoliko godina. Iako su nemački rokeri tad bili na vrhuncu popularnosti, na njihovom nastupu pojavilo se svega oko 1000 ljudi! Da se koncert One Direction stvarno zakaže u Beogradu za recimo 15. mart sledeće godine, koliko Directionera bi reklo: “Ja bih došla, ali to je radni dan, a sutra je škola” ili “Ja bih došla, ali živim daleko od Beograda” ili “Došla bih, ali mi je karta skupa” ili “Moji neće da me puste na koncert”…izgovora je nažalost bezbroj, a baš takav slučaj bio je sa Tokio Hotelom. Nažalost, niko ne može da garantuje da se ista stvar ne bi desila sa One Direction ili Justinom Bieberom ili Miley Cyrus…Zato, razmisli, kad tražiš da One Direction dođe u tvoju zemlju, da li si sigurna da možeš otići na njihov koncert? Ako momci posle sve vaše muke na kraju dođu, a ne dočeka ih rasprodat koncert, to bi značilo da su vrata i drugih teen zvezda zatvorena na duže vreme.

Exclusive... One Direction Boys Head Out To Their Concert In Belgium ***USA, SOUTH AMERICA, CANADA AND OZ ONLY***
Misliš li da bi ovakve scene vladale i ulicama naših gradova?

Posle svega, tri stvari su najbitnije:

1. Pevači i grupe sa velikim brojem mladih fanova su najveći rizik – neki obožavaoci su previše mladi da bi išli na koncerte, drugi neće imati dovoljno novca, trećima će biti veliki problem što ne žive u gradu gde se koncert održava…Na koncertu Jennifer Lopez bilo je puno fanova iz Bugarske, Rumunije, Bosne…ali je to bila starija publika, kojoj ništa od navedenog nije problem. Kad bi se jedini koncert 1Dja na Balkanu održao u Srbiji, koliko bi Directionera iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Makedonije došlo?

2. Morate bolje da se organizujete – što vas je više, bićete vidljiviji. Umesto stotina fan sajtova, bilo bi bolje da ih je nekoliko ili samo jedan koji će okupiti sve fanove na jednom mestu. Povremene organizacije okupljanja u velikim gradovima takođe bi privukle pažnju. Jedna stvar je sigurna – ako 1D dođe, možete biti ponosni na sebe, jer ste za tako nešto sami izborili, bez ičije pomoći!

3. Najvažnije od svega, ako koncert bude zakazan, morate se pojaviti na njemu u velikom broju. Kako bi izgledalo da nam se opet ponovi slučaj Tokio Hotela, koji je u to vreme uživao ogromnu popularnost, vrlo sličnu onoj koju imaju 1D ili Justin Bieber sad?

Još jednom, sve ovo što smo naveli odnosi se i na fanove Justina Biebera, Selene Gomez, Miley Cyrus i Taylor Swift, koji realno imaju najviše fanova ne samo u Srbiji, već i u zemljama iz okruženja. Zabeležite ovaj tekst u bookmark, podelite ga na fan sajtovima koje posećujete, objavite ga na svojoj FB stranici…to će biti savršen početak!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR