1097
BRAVO istražuje: Dolazi li 1D u naše krajeve i kako VI možete...

BRAVO istražuje: Dolazi li 1D u naše krajeve i kako VI možete pomoći da se to desi!

1097
SHARE

Internetom često kruže glasine koje govore o tome da će bend posetiti Srbiju i/ili neku od okolnih zemalja na predstojećoj turneji a BRAVO ti otkriva šta se tačno dešava!

null

Osnovne informacije o turneji:

Momci definitivno kreću na svetsku turneju sledeće godine a ona počinje 22. februara 2013. godine i završava se najranije 13. oktobra 2013. Ukupno, bend će za to vreme održati najmanje 101 koncert. Loše vesti za Directionere iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine…jeste to što je 1D najavio samo nastupe u Velikoj Britaniji, Severnoj Americi i Okeaniji. DOBRE VESTI su da će bend sigurno organizovati koncerte i u ostatku Evrope, a ti datumi trenutno se tek određuju!

null

Kad možemo očekivati 1D u našim krajevima?

Znate i sami – One Direction trenutno je jedan od najpopularnijih bendova na svetu i ima na desetine hiljada Directionera u svakoj zemlji, što znači da će 1D pokušati da ih obiđe što više – neki navodi govore da bi ukupan broj koncerata sa 101 mogu da bude povećan za još 70. Dobar deo tih koncerata upravo bi se desio u Evropi. Prvi mogući datum gostovanja benda u našim krajevima je negde između kraja aprila i početka juna naredne godine. Naime, u tom periodi momcu nemaju ugovorene obaveze, jer 19. aprila završavaju nastupe u Britaniji a koncerte u Americi počinju tek 13. juna.

null

Ukoliko ti datumi ipak ostanu upražnjeni, druga prilika da vidimo 1D uživo zakazana je za kraj oktobra sledeće godine, nakon što bend završi turneju u Australiji. U svakom slučaju bend 100% dolazi u kontinentalnu Evropu gde će održati barem 20-tak koncerata, a verovatno i znatno više od toga.

null

Šta možete sami da uradite?

Nema sumnje da u Srbiji i okolnim zemljama postoji ogroman broj Directionera koji bi jako voleli da vide ovaj bend uživo. O tome nam govore i brojni fan sajtovi koje objavljujemo na Bravo.rs a koji za jedan od svojih ciljeva postavljaju dovođenje One Directiona. Zašto onda ne biste udružili snage i zajedno pokazali koliko vas ima?

Recimo, možete posetiti sajt Kombankarene http://www.kombankarena.rs/sr/pages/details/49/49/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82 koja organizuje daleko najviše velikih koncerata u regionu i poslati im e-mail na info@arenabeograd.com ili popuniti formular gde ćete napisati koliko bi ste voleli da vidite One Direction u Srbiji. Ukoliko na ove adrese stigne na desetine hiljada vaših želja da One Direction dođe u Arenu, šanse da se gostovanje i dogodi postaju znatno veće! Zato, ako posećujete neki forum, sajt ili Facebook stranicu koja okuplja veliki broj Directionera, pošaljite im link za ovaj tekst i uputite ih na sajt Kombankarene. Shareujte ovaj link na svom Facebooku, Twitteru, podelite ga sa domaćim One Direction fan sajtovima… Sada je pravi i poslednji trenutak za akciju! Naravno, čak i tada ništa nije garantovano, jer konačnu odluku o gostovanju One Directiona u nekoj zemlji donosi njihov menadžment. Ipak, mislimo da itekako vredi pokušati i pokazati koliko je ovaj bend voljen na našim prostorima!

81 KOMENTARA

  1. omgggg dacee bog u celu Srbiju i u Beograd i u Nis u Novi Sad,sve vecee gradoveeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D 

  2. stvarno bi volele da dodju ponekad olacem kad gledam njihov spot,placem zato sto mislim da ih nikad necu videti pomozi te mi da ih vidim potrebni su miiiii

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.