Start BRAVO Blog BRAVO istražuje: Dolazi li 1D u naše krajeve i kako VI možete...

BRAVO istražuje: Dolazi li 1D u naše krajeve i kako VI možete pomoći da se to desi!

SHARE

Internetom često kruže glasine koje govore o tome da će bend posetiti Srbiju i/ili neku od okolnih zemalja na predstojećoj turneji a BRAVO ti otkriva šta se tačno dešava!

null

Osnovne informacije o turneji:

Momci definitivno kreću na svetsku turneju sledeće godine a ona počinje 22. februara 2013. godine i završava se najranije 13. oktobra 2013. Ukupno, bend će za to vreme održati najmanje 101 koncert. Loše vesti za Directionere iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine…jeste to što je 1D najavio samo nastupe u Velikoj Britaniji, Severnoj Americi i Okeaniji. DOBRE VESTI su da će bend sigurno organizovati koncerte i u ostatku Evrope, a ti datumi trenutno se tek određuju!

null

Kad možemo očekivati 1D u našim krajevima?

Znate i sami – One Direction trenutno je jedan od najpopularnijih bendova na svetu i ima na desetine hiljada Directionera u svakoj zemlji, što znači da će 1D pokušati da ih obiđe što više – neki navodi govore da bi ukupan broj koncerata sa 101 mogu da bude povećan za još 70. Dobar deo tih koncerata upravo bi se desio u Evropi. Prvi mogući datum gostovanja benda u našim krajevima je negde između kraja aprila i početka juna naredne godine. Naime, u tom periodi momcu nemaju ugovorene obaveze, jer 19. aprila završavaju nastupe u Britaniji a koncerte u Americi počinju tek 13. juna.

null

Ukoliko ti datumi ipak ostanu upražnjeni, druga prilika da vidimo 1D uživo zakazana je za kraj oktobra sledeće godine, nakon što bend završi turneju u Australiji. U svakom slučaju bend 100% dolazi u kontinentalnu Evropu gde će održati barem 20-tak koncerata, a verovatno i znatno više od toga.

null

Šta možete sami da uradite?

Nema sumnje da u Srbiji i okolnim zemljama postoji ogroman broj Directionera koji bi jako voleli da vide ovaj bend uživo. O tome nam govore i brojni fan sajtovi koje objavljujemo na Bravo.rs a koji za jedan od svojih ciljeva postavljaju dovođenje One Directiona. Zašto onda ne biste udružili snage i zajedno pokazali koliko vas ima?

Recimo, možete posetiti sajt Kombankarene http://www.kombankarena.rs/sr/pages/details/49/49/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82 koja organizuje daleko najviše velikih koncerata u regionu i poslati im e-mail na info@arenabeograd.com ili popuniti formular gde ćete napisati koliko bi ste voleli da vidite One Direction u Srbiji. Ukoliko na ove adrese stigne na desetine hiljada vaših želja da One Direction dođe u Arenu, šanse da se gostovanje i dogodi postaju znatno veće! Zato, ako posećujete neki forum, sajt ili Facebook stranicu koja okuplja veliki broj Directionera, pošaljite im link za ovaj tekst i uputite ih na sajt Kombankarene. Shareujte ovaj link na svom Facebooku, Twitteru, podelite ga sa domaćim One Direction fan sajtovima… Sada je pravi i poslednji trenutak za akciju! Naravno, čak i tada ništa nije garantovano, jer konačnu odluku o gostovanju One Directiona u nekoj zemlji donosi njihov menadžment. Ipak, mislimo da itekako vredi pokušati i pokazati koliko je ovaj bend voljen na našim prostorima!

OSTAVI KOMENTAR