Start BRAVO Blog BRAVO istražuje: 5 razloga zašto će One Direction posetiti Srbiju u narednih...

BRAVO istražuje: 5 razloga zašto će One Direction posetiti Srbiju u narednih 365 dana

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Vi to znate, mi to znamo – One Direction ima apsolutno neverovatnu podršku u Srbiji i zemljama okruženja i nema sumnje da je mnogo devojaka koje bi želele da vide svoje omiljene pevače. Evo i pet razloga zbog čega smatramo da će se to desiti:

One Direction Performs On "Today" Show

1. Momci su vrlo svesni toga da u Srbiji imaju puno fanova. Prethodnih godina, Niallu Horanu, Harryju Stylesu, Liamu Payneu, Zaynu Maliku i Louisu Tomlinsonu stigle su na desetine hiljada poruka iz Srbije a na jednu od njih juče je odgovorio Harry Styles, poručivši “I love Serbia”. Možda to nekome ne deluje kao poseban razlog za slavlje, ali ovo je prvi put da je neko od momaka napisao nešto našim Directionerima. Dakle, niko iz 1D nema ništa protiv toga nastupi u Srbiji, a isto su nam nedavno potvrdili i naši organizatori koncerata – stvar je samo dogovora s njihovim menadžmentom.

One Direction Performs On "Today" Show

2. Britanski mediji objavili su kako su momci iz benda svesni toga da ne mogu nastupiti baš u svim zemljama, ali zato imaju veliku želju da obiđu države u kojima do sad nisu bili, pričaju s fanovima i otpevaju im poneku pesmu uživo. Srbija se čini kao idealna zemlja za tako nešto – mislimo da bi sve naše Directionerke odmah pristale!

One Direction Performs On "Today" Show

3. 1D su objavili spisak od 10-tak gradova Evrope u kojima će održati koncerte naredne godine, ali nigde nije rečeno da je to konačan spisak. Prostor za nastupe dakle još uvek postoji i još nije kasno da se oni zakažu.

One Direction Performs On "Today" Show

4. Iz televizije Pink dobili smo potvrde da se radi na dovođenju One Directiona na finale X-Factora. Ta mogućnost deluje realno jer momci rade za muzičku kuću Simona Cowella koji je kao što znamo, vlasnik ovog šoua! Da ste vi Simon Cowell, da li biste u finale X-Factora radije doveli najpopularniju grupu na svetu koja radi za vas, ili biste potrošili milione na neku zvezdu koja radi za konkurenciju? Ne zaboravite pritom da ovo nije srpski, već regionalni X-Factor, koji će gledati ogroman broj ljudi. Zar to ne bi bila idealna prilika da se 1D prikaže Balkanu?

One Direction Performs On "Today" Show

5. Uspeh filma “This Is Us” prevazišao je očekivanja distributera u Srbiji! Tačne brojke još nemamo (čekamo ih), ali sam podatak da se on prikazivao mnogo duže nego što je bilo planirano, dovoljno govori da su Directionerke zaista prepoznale trenutak i pokazale koliko ih ima!

Kao i uvek, BRAVO je tu da vas podrži – kad god neko želi da nas sluša, mi poručujemo da 1D ima neverovatnu brojnu publiku koja bi učinila sve da vidi svoje idole uživo. Vaše akcije u prethodnih godinu dana i vaše reakcije na film “This Is Us” veliki su korak napred, a poruka koju je uputio Harry Styles biće veliko ohrabrenje da ne odustajete od svoje borbe.

134 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR