Start Akcije Za vikend u 3D bioskop: Tuck vam poklanja 3×2 karte za “Gravitacija...

Za vikend u 3D bioskop: Tuck vam poklanja 3×2 karte za “Gravitacija 3D”!

SHARE

image002

Dobitnici Oskara, Sandra Bulok (Slepi ugao) i Džordž Kluni (Siriana) tumače glavne uloge u uzbudljivom filmu koji vas vodi na putovanje kroz neistražene i nezaboravne delove svemira, „Gravitacija“.

GRAVITY

Režija: Alfonso Kuaron
Uloge:Sandra Bulok, Džordž Kluni
Start:03.10.2013.
Žanr: Drama, Naučna fantastika

GRAVITY

Sandra Bulok tumači lik dr. Rajan Stoun, na njenoj prvoj misiji u kosmos, koju predvodi iskusni astronaut Met Kovalski (Džordž Kluni). Ali na njihovom putu događa se velika katastrofa, njihova letilica biva uništena i njih dvoje ostaju potpuno sami, da plutaju kroz mračan i neistražen prostor. Zaglušujuća tišina im otkriva da su izgubili svaku vezu sa Zemljom, a time i šansu da budu spaseni. Dok strah prerasta u paniku, svaki udah podrazumeva da se smanjuju i zalihe kiseonika, a jedini spas može da bude samo još dublje uvlačenje u zastrašujući beskraj.

Ukoliko želiš da osvojiš karte za projekciju filma “Gravitacija 3D” koja će biti održana u subotu u 19 časova u bioskopu Tuckwood u Beogradu, pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “Gravitacija 3D”. Dobitnike ćemo o preuzimanju karata obavestiti u subotu oko 12h!

OSTAVI KOMENTAR