Start Akcije Vodimo vas na premijeru filma “Persi Džekson – More čudovišta”!

Vodimo vas na premijeru filma “Persi Džekson – More čudovišta”!

SHARE

DF_07943.dng

Film “Persi Džekson – More čudovišta” premijerno će biti prikazan 14. avgusta u 20h, u multipleksu “Kolosej”. Svi gledaoci premijerne projekcije filma na poklon će dobiti i primerak magazina BRAVO!

persi 6

Ova uzbudljiva avantura, koja će se od 15. avgusta naći na redvnom bioskopskom repertoaru, predstavlja nastavak filma “Persi Džekson – Kradljivac munje” iz 2010. godine. Umesto Krisa Kolambusa, koji stoji iza prvog dela, ovaj film je režirao Tor Frudental, dok se u glavnim ulogama ponovo nalaze Logan Lerman, Aleksadra Dadario i Brendon T. Džekson. U ovom nastavku pojavljuju se i Stenli Tuči (“Džek ubica divova”, “Igre gladi”), u ulozi Dionisa i Nejtan Filion (serija “Kasl”), u ulozi boga Hermesa.

Percy Jackson:  Sea of Monsters

“Persi Džekson – More čudovišta” predstavlja nastavak avantura mladog poluboga, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine.
Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom!
Osim novih avantura i impresivnih mitskih bića, u ovom filmu ćemo otkriti i nove dimenzije ličnosti glavnih junaka. Polubogovi nastavljaju da se suočavaju sa velikim izazovima odrastanja i prijateljstva, a sam Persi će morati da se suoči i sa važnim porodičnim pitanjima:

persi 7

“Iz filma “Persi Džekson – Kradljivac munje” Persija pamtimo kao heroja, ali ovoga puta on je daleko od toga. Glavna faca u kampu je sada Klarisa, koja je veoma takmičarski nastrojena i nema obzira prema Persiju. Zbog toga, Persi je pomalo nesiguran i ljut na sebe samog, prihvatajući ideju da će živeti osrednji život poluboga. Uz sve to, on saznaje da ima polu brata koji je kiklop i nerado ga prima u svoj život” – rekao je Logan Lerman.
Film “Persi Džekson – more čudovišta” je adaptacija bestselera pisca Rika Riordana. Druga od pet knjiga u Riordanovom serijalu “Persi Džekson i bogovi Olimpa” objavljena je 2006. godine. Autor, koji je predavao grčku mitologiju u srednjoj školi, došao je na ideju za prvu knjigu o Persiju Džeksonu nakon što je svom sinu pred spavanje čitao sage o drevnim grčkim herojima.

Ukoliko želiš jedan od 10 kompleta od po dve karte za projekciju filma “Persi Džekson – More čudovišta” koja će se održati u Beogradu 14. avgusta, pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “Persi Džekson – More čudovišta”. Dobitnike karata objavićemo 13. avgusta u podne!

OSTAVI KOMENTAR