Start Akcije Tuck Vision vas vodi na projekciju filma “One Direction: This Is Us”...

Tuck Vision vas vodi na projekciju filma “One Direction: This Is Us” u Beogradu (4×2) i Novom Sadu (2×2)!

SHARE

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

Film o najvećoj muzičkoj senzaciji današnjice, “One Direction: This Is Us” je na redovnim bioskopskim repertoarima, a Tuck Vision ti pruža priliku da osvojiš karte za ovaj filmski spektakl!

One Direction su prvi put viđeni u britanskom rijalitiju “X factor” 2010. godine u kojem se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson su formirali grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Simonom Cowellom, koji je trenutno njihov menadžer. Ovaj film je priča o momcima koji su postali jedni od najslušanijih bendova ikada.

Ukoliko želiš da osvojiš karte za projekciju filma “One Direction: This Is Us” koja će biti održana 4. septembra u 19 časova u bioskopu Tuckwood u Beogradu, odnosno istog dana u 18.30 u bioskopu Arena u Novi Sad, pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “This Is Us”. OBAVEZNO NAVEDI DA LI FILM ŽELIŠ DA GLEDAŠ U BEOGRADU ILI NOVOM SADU! Dobitnike ćemo o preuzimanju karata obavestiti 4. septembra oko 12h!

OSTAVI KOMENTAR