Start Akcije Tuck Vision vam poklanja 2×2 karte za projekciju filma “Štrumpfovi 2”!

Tuck Vision vam poklanja 2×2 karte za projekciju filma “Štrumpfovi 2”!

SHARE

SMRF2_plakat_konacno Smanjeno

U novom filmu “Štumpfovi 2”, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama.

Režija: Radža Gosnel
Scenario: Pejo, Dž. Dejvid Stem
Glasovi: Dragan Vujić Vujke, Slobodan Boda Ninković, Mina Lazarević, Svetlana Seka Aleksić, Jadranka Bugarski, Nebojša Milovanović

ft050.1069_lm_v2

Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Ukoliko želiš jedan od 2 kompleta od po dve karte za projekciju filma “Štrumpfovi” koja će se održati u bioskopu Tuckwood, Beograd danas u 18h, pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “Štrumpfovi”. Dobitnike karata obavestićemo na njihove e-mail adrese danas oko 14h!

OSTAVI KOMENTAR