Start Akcije Tuck Vision ti poklanja 3×2 karte za film “Mi smo Milerovi” !

Tuck Vision ti poklanja 3×2 karte za film “Mi smo Milerovi” !

SHARE

5E0A2878.JPG

Urnebesna komedija “Mi smo Milerovi” (We’re The Millers) od sutra, 15. avgusta, biće na redovnom repertoaru svih bioskopa a Tuck Vision ti poklanja 3×2 karte za projekciju koja će se održati u petak!

Film u kome glavne uloge tumače Dženifer Eniston i Džejson Sudeikis pokazaće vam da i “lažna” porodica može biti idealna! A ako ste mislili da se samo momcima iz “Mamurluka” dešavaju neočekivane stvari, ili da najveće probleme imaju likovi iz filma “Kako se rešiti šefa” – varate se! Dejvid je sitni diler opojnih narkotika, ali on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga. Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan, izmišljenu porodicu: za izmišljenu ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija i buntovnica Kejsi. I tako nastaju „Milerovi“.

L14A9799.DNG

Ukoliko želiš jedan od 3 kompleta od po dve karte za projekciju filma “Mi smo Milerovi” koja će se održati u bioskopu Tuckwood, Beograd u petak u 20.10h, pošalji nam svoje ime i prezime na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “Mi smo Milerovi”. Dobitnike karata obavestićemo na njihove e-mail adrese u četvrtak oko 15h!

OSTAVI KOMENTAR