Start Akcije Shakira u Beogradskoj Areni 9. maja!

Shakira u Beogradskoj Areni 9. maja!

SHARE

Nakon uspešno rasprodate evropske turneje prošle godine, jedna od najuzbudljivijih i najuspešnijih svetskih izvođača, Shakira, najavljuje spektakularan koncert u Beogradu 9. maja.

U sklopu svoje ‘The Sun Comes Out’ turneje održaće koncert u Beogradskoj areni i ispuniti snove svih obožavaoca ove latino dive.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta, ‘Waka Waka’, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog roka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravih muzičkih zvezda.

Ova atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji.

Pretprodaja karata za članove Fan kluba počinje u sredu, 23. februara 2011.u 10h. Karte će se u regularnoj prodaji naći od 25. februara 2011. po ceni od: 3500, 4300, 4900, 5500, 5900, 6500 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

U prodaji je i posebna, ekskluzivna kategorija ulaznica po ceni od 19.500 dinara koja uključuje:

• Poseban ulaz na koncert
• Poseban SHAKIRA poklon
• ‘merchandise’
• Propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu

Sale El Sol definiše Šakirinu muziku i dočarava njen jedistven zvuk i stil. „Ovaj album ima tri pravca,” objašnjava Šakira. “Romantični pravac koji nisam snimala protekle tri godine ali mi se iznenada pojavio i nisam mogla da ga potisnem. Tako da ima pesama koje su vrlo intenzivne i romantične. Zatim tu su i vrlo rock and roll pesme jer sam počela kao rok izvođač a zatim sam se prebacila na pop, tako da mi je bilo zabavno da se vratim „korenima”. I naravno, tu je i latino, egzotična strana albuma.

Nimalo ne iznenađuje ovakvo umetničko istraživanje od žene koja je počela da piše pesme sa osam godina, naučila da priča engleski proučavajući dela Boba Dilana, Leonarda Koena i Volt Vitmana i išla na časove istorije na UCLA tokom pauze između albuma! Šakira se bavi i humanitarnim radom preko svoje fondacije Pies Descalzos (Barefoot) koju je osnovala samo sa 18 godina i preko koje je otvorila 6 škola. Fondacija trenutno obezbeđuje školovanje i ishranu za preko 6.000 siromašne dece u Kolumbiji a nedavno je delatnost proširila i na Haiti i Južnu Afriku.

Prema najnovijem izveštaju, Šakirina tri oficijelna kanala na youtubu prešlo je milijardu gledanja i donelo joj titulu JEDINE muzičarke na svetu koja je dostigla ovaj neverovatni uspeh.

Uspeh ovog singla kao i albuma Sale El Sol naveli su Šakiru da krene na svetsku turneju. “Kada sam letela za Južnu Afriku, primila sam toliko zagrljala i poljubaca kao nikada pre,“ kaže Šakira. „Službenici na aerodromu su plesali “Waka Waka”! Već mi je nedostajao kontakt sa obožavaocima i to mi je pokazalo da moram što pre da završim album svom energijom i radošću.”

Naslov njenog novog albuma za Šakiru označava njeno trenutno raspoloženje. „Bila sam neraspoložena pred kraj prošle godine ali čim je godina počela, sunce me je obasjalo. Hvatam sebe kako se mnogo češće smejem i mnogo sam slobodnija. Svako prolazi kroz teške momente ali u svima nama je sunce koje nikada ne zalazi a sada je izašlo iz mene. I nadam se, biće to dug, sunčan dan.”

OSTAVI KOMENTAR