Start Akcije Sensation White stiže u Beograd 21. maja 2011!

Sensation White stiže u Beograd 21. maja 2011!

SHARE

Beograd će imati tu čast da u subotu, 21. maja 2011. godine bude domaćin prvog Sensationa u regionu

Poznato je da se *Sensation* organizuje jednom godišnje u odabranim svetskim metropolama i da se svaki put predstavlja različitom temom. Svaka tema je potpuno novi doživljaj i neponovljivo iskustvo. Posetioci beogradskog Sensation-a imaće čast da uživaju u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv *The Ocean of White* i koja svojim, do sada neviđenim audio- vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina “belog okeana”.Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u 21h, a zatvaraju 22.maja u 7h.

Sensation je najspektakularniji muzičko-scenski fenomen u svetu. Nastao je 2000. godine u Amsterdamu i od tada ga je, u 17 zemalja sveta, posetilo više od milion ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska audio i video tehnika, laseri, vatromet, akrobacije, živi performansi i jedinstvena dekoracija, samo su deo ovog osmočasovnog događaja. Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Tiësto, Sven Vath, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Axwell, Fedde le Grand, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Erick Morillo i drugi, svoje nastupe na Sensation-u okarakterisali su kao najznačajniji momenat u svojoj karijeri. Ipak, najupečatljiviji deo Sensation-a predstavljaju posetioci – svi do jednog obučeni u belo, te noći postaju kao jedan. Zato se Sensation neretko naziva i najvećom žurkom u belom na svetu, koji ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.

Line up beogradskog Sensation-a zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih obožavatelja vrhunske klubske muzike. Prvi headliner beogradskog Sensation-a predstaviće se beogradskoj publici uživo tokom Sensation VIP party-ja, već u utorak 21. decembra 2010. godine u Grand Casinu Beograd. Ostali izvođači biće najavljivani sukcesivno, tokom trajanja kampanje.

U prodaju će biti pušteno ukupno 17,500 karata od čega 15,500 regularnih i 2000 VIP Deluxe i VIP Gold Deluxe. Vlasnici regularnih karata imaće pristup svim delovima Beogradske Arene osim VIP Deluxe i VIP Gold Deluxe. Posetioci sa VIP Deluxe i VIP Gold Deluxe ulaznicama imaće jedinstvenu priliku da beogradski Sensation osete na potpuno jedinstven način, koji podrazumevaprivatni prostor sa naboljim pogledom na scenu, zaseban ulaz i osoblje,ekskluzivni izbor hrane i pića, kao i mnoga druge pogodnosti. Cene karata sekreću od 59.50 EUR za regularnu kartu, 118.50 EUR za VIP Deluxe do 180.50EUR za VIP Gold Deluxe. Od svake prodate karte 0.50 EUR sa uplaćuje dance4life fondaciji.

Online prodaja karata počela je 21. decembra 2010. u 15h putem sajta www.sensation.com. Od 17. januara 2011. godine karte će moći da se kupe i na prodajnim mestima širom zemlje i regiona.

OSTAVI KOMENTAR