Start Akcije Ritam Nereda 11. juna u SKC-u

Ritam Nereda 11. juna u SKC-u

SHARE

“Paralelni Svet” stiže u Beograd! Nakon četiri godine, Ritam Nereda se na velika vrata vraća beogradskoj publici u subotu 11. juna u organizaciji AAA produkcije, kada će nastupiti u velikoj sali SKC-a sa početkom u 21:00h.

Povod je deseti studijski album “Paralelni Svet” i velika promotivna turneja. Beogradska publika će biti u prilici da se podseti kultnih stvari koje grupa Ritam nereda stvara već više od 20 godina. Kao podrška na koncertu nastupiće posttraumatic hardcore sastav “Flatline” iz Sarajeva kao i specijalni gosti iznenađenja. Turneja “Paralelni svet” je počela prošle godine, Beograd je samo jedan u nizu gradova koje će posetiti…

“U Beogradu nismo bili četiri godine i očekujemo da bude veliko pozitivno ludilo. SKC nam je jedan od omiljenijih prostora za svirke, tako da očekujem pun klub i jako dobar zvuk. Specijalni gosti 11.juna će biti odličan sarajevski hard core band Flatline. Publika može da očekuje odličan zvuk, dobre pesme i gomilu neobuzdane energije sa bine.”

Novosadski sastav Ritam Nereda je poznat po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima na kojima ih prati veliki broj poštovalaca, jer neprestano menjaju i poboljšavaju svoj zvuk stvarajući prepoznatljiv stil.

“Puno mi je srce kada na svirkama prepoznajemo ljude koji su se pojavljivali na našim svirkama pre nekih 15-20 godina. Bili su i ostali oni pravi zadrti fanovi i dan danas. S druge strane mnogo je i mladih i mislim da je u tome i čar. Spoj generacija, svi zajedno, ima nas. Na koncertima pevaju nove pesme, isto kao i stare. I mi smo zadovoljni jer smo ubeđeni da smo napravili “onaj pravi” album…ima dosta dobrih pesama koje nose onu našu prepoznatljivu energiju, koja ovaj album čini posebnim, onako neredovskim.” izjavio je Boban Petronić gitarista, pevač, autor muzike i tekstova sastava Ritam Nereda pred beogradski koncert.

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće – info pult, Felix Shop-u, Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, i online.

Važni linkovi:
www.ritamnereda.com
http://www.myspace.com/ritamnereda
www.facebook.com/ritamnereda

OSTAVI KOMENTAR