Start Akcije Počinje velika Samsungova Angry Birds avantura

Počinje velika Samsungova Angry Birds avantura

SHARE

Zahvaljujući kompaniji Samsung Electronics, ljubitelji jedne od najpopularnijih igrica na svetu biće u prilici da učestvuju u jedinstvenom „Angry Birds“ takmičenju, koristeći inovativnu funkciju „Kontrola pokreta“ na Samsung Smart televizorima.

Najuspešnijih 6 takmičara osvojiće putovanje na veliko evropsko finale koje će se održati u Londonu. Prvi takmičarski vikend počinje 20. i 21. oktobra na Samsung prodajnim pozicijama u beogradskom TC „Ušće“, nakon čega se „avantura“ svakog vikenda nastavlja u odabranim tržnim centrima i maloprodajnim objektima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Angry Birds Avantura će u Beogradu, pored maloprodajnih objekata, biti održana i u okviru Kids Fest-a (21. oktobra u Delta City-u) kao i na Gadget Show-u u galeriji Progres (25, 26. i 27. oktobra).

Koristeći Samsungovu Smart TV tehnologiju „Kontrola pokreta“, takmičari će po prvi put moći da igraju Angry Birds igricu i na velikom TV ekranu, koji povećava uživanje i pruža maksimalan interaktivni doživljaj. Samo jednim pokretom ruke igrači mogu da kontrolišu sve funkcije tokom igre, uključujući i pokretanje praćke i aktiviranje veština svake ptice. Zahvaljujući ovim inovativnim funkcijama, Samsung Smart TV postao je prvi televizor za igranje ove igrice, čime su postavljeni novi standardi u industriji.

Propozicije takmičenja su veoma jednostavne – takmičenje će biti održano na više lokacija tokom četiri vikenda, a direktno u finale ulazi po 10 učesnika sa najboljim rezultatima ostvarenim tokom svakog vikenda. Paralelno će se održavati i mini turnir na facebook stranici Samsung Srbija iz kojeg će se, takođe, najuspešnjih 10 pridružiti finalistima na završnom takmičenju 17. novembra u beogradskom TC „Ušće“. Pravo učešća imaju svi koji su stariji od 18 god, a 6 najboljih takmičara u finalu osvojiće put u London, gde će biti organizovano evropsko finale u igranju Angry Birds na Samsung Smart televizorima.

Rezultati takmičenja će biti objavljivani na Facebook stranici kompanije Samsung, na kojoj će biti moguće i preuzeti aplikaciju za deo takmičenja koji se odigrava na Facebook-u. Takođe, na ovoj stranici moći ćete da pronađete i više detalja o načinu takmičenja, tačne datume i vremena za svaki od dana takmičenja, kao i ostale dodatne informacije. Sve takmičare očekuju i pokloni koje je specijalno za ovu priliku pripremila kompanija Samsung Electronics.

OSTAVI KOMENTAR