Start Akcije Počeo je dečiji turnir adidas KIDS OPEN

Počeo je dečiji turnir adidas KIDS OPEN

SHARE

Dečiji turnir adidas KIDS OPEN počeo je 12. aprila na teniskim terenima Diplomatskog kluba u Beogradu (Bulevar oslobođenja 317). adidas KIDS OPEN održava se drugi put za redom i traje do 16. aprila, kada će se organizovati finalni mečevi i proglašenje pobednika. Na pet terena od 9 do 17 časova igra se oko 40 mečeva dnevno, a takmičari su podeljeni po uzrastu.

Turnir je namenjen dečacima i devojčicama od 10 do 16 godina. Detaljne informacije mogu se naći na Facebook grupi: adidas KIDS OPEN.

Adidas nagrađuje pobednike specijalnim adidas poklonima i vodi ih u posetu Roland Garrosu. Inače, adidas ima posebnu Rolland Garros kolekciju, koja je ujedno i jedna od najatraktivnijih. S obzirom na to da je jedan od najvećih sportskih brendova već decenijama tehnički sponzor Roland Garros-a, ovo proleće će za pobednike biti u znaku adidasa.

Image Hosting by imagefra.me
Adidas KIDS OPEN je besplatan za sve takmičare!

Ovogodišnji adidas KIDS OPEN je podržao je Republički zavod za sport, tako da će svim učesnicima biti obezbeđena medicinska podrška za vreme turnira. Takođe, svi finalisti imaće mogućnost da se medicinski pregledaju, kao i da im se pruži savetodavna pomoć u trenažnim programima u cilju poboljšanja sportskog rezultata.

Adidas KIDS OPEN održan je prvi put prošle prošle godine u maju, u organizaciji kompanije adidas Serbia. Prošle godine prijavilo se oko 500 dečaka i devojčica uzrasta od 12 do 16 godina. S obzirom na to da je trebalo ograničiti broj dece po kategorijama, glavni kriterijum bio je prethodni uspeh u tenisu. Tako je kvalifikovano 192 dečaka i devojčica u kategorijama: 12, 14, 16 godina. Glavna nagrada bila je 3 dana boravka na teniskoj akademiji 6th Sense u Belgiji čiji je vlasnik nekadašnja svetska šampionka- Žastin Enan.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR