Start Akcije Otkrijte novi osećaj na koži u samo jednom potezu uz Braun Dual...

Otkrijte novi osećaj na koži u samo jednom potezu uz Braun Dual Epilator

SHARE

Ovog leta proslavite besprekornu kožu jer je Braun Silk epil predstavio novi revolucionarni Dual epilator sa Exfoliation tehnologijom, koji Vam daje osećaj glatke kože sa manje napora, u samo jednom potezu.

Ovaj revolucionarni proizvod kombinuje dugotrajne koristi Silk epil premijum epilatora sa usavršenom oštricom. Rezultat je trenutni novi osećaj na koži, a 98% žena smatra da dvostruki epilator čini njihovu kožu da se oseća ravnomernije glatkom*.

Nijedna žena ne treba da čeka na prelepu kožu. Sa Silk-épil 7 Dual Epilatorom dobićete brzu i temeljnu epilaciju svaki put, sa 96 odsto uklonjenih malja u samo jednom potezu * Braunovo umetnicko delo uklanja dlaku sitnu kao zrno peska iz korena tako da su neugodni dani njihovog izrastanja iza nas.

Silk-épil 7 Dual Epilator je dizajniran specijalno za upotrebu u vodi tako da se savršeno uklapa u vašu dnevnu rutinu ulepšavanja kako bi Vam pružio najudobnije i najprijatnije iskustvo uklanjanja dlačica ikada. Voda smiruje i omekšava kožu kako bi smanjila bilo kakav bol pri uklanjanju korena dlačica, pružajući svilankasto glatku završnicu na koju ne morate da čekate. Braun preporučuje korišćenje Dual Epilatora sa vašim omiljenim gelom za kupanje za najbolje rezultate.

Internacionalni supermodel i Braun Silk-epil novi poklonik Maria Gregersen je ubeđena:
“Volim Dual Epilator. On je najbolji jer skida odumrle ćelije sa kože ostavljajući je svileno glatkom i čistom i takođe podrazumeva da imam kožu koja je bez dlačica duže vremena-Ja sam preobražena! Lako se uklapa u moju rutinu ulepšavanja jer ga mogu koristiti u vodi i znači da bilo da sam na pisti, snimanju ili se samo odmaram sa prijateljima, ja imam savršeno glatku kožu koja me neće izneveriti”.

Potrebno je samo 30 dana da se vide rezultati koje omogućava Braun Dual Epilator, što svakoj ženi bez napora omogućava da postigne dugotrajno sjajnu kožu koju je izuzetno lako održavati.

Blizu 20 miliona žena širom sveta je već izabralo Braun Silk-épil, koji je time postao brend broj 1 za nežnu i efikasnu epilaciju tako da nema boljeg trenutka da im se pridružite sa prvim svetskim Dual Epilatorom!

* U kliničkom ispitivanju 100 žena koje su koristile Silk-épil 7 Dual Epilator nasuprot tradicionalnim epilatorima

O Braun-u

Braun GmbH ima bazu u Nemačkoj, a deo je kompanije Procter and Gamble i proizvodi široku paletu proizvoda koji poseduju tehničke inovacije, pouzdan kvalitet i prepoznatljiv dizajn, od električnih brijača, proizvoda za lepotu do kućnih aparata. Braun proizvodi se distribuiraju širom sveta.

O P&G
P&G proizvodi za lepotu i doteran izgled čine da se ženski snovi ostvare i pomažu muškarcima da izgledaju, i osećaju se, najbolje svakog dana. Sa više od 100 brendova dostupnim u skoro 130 zemalja, P&G proizvodi za lepotu i doteran izgled ostvarili su prodaju od 28 milijardi dolara u fiskalnoj 2007/08 godini, čineći P&G jednu od najvećih svetski kompanija za lepotu. P&G nudi pouzdane brendove sa vodećim tehnologijama da zadovolji potrebe za lep i doteran uzgled, uključujući Pantene®, Olay®, Head & Shoulders®, Max Factor®, Cover Girl®, DDF®, Frederic Fekkai®, Wellaflex®, Rejoice®, Sebastian Professional®, Herbal Essences®, Koleston®, Clairol Professional®, Nice ’n Easy®, Gillette Venus®, Gillette®, SK-II®, Wella Professionals®, Braun® i vodeće mirisne note koje se od pojave na tržištu nalaze na samom potrošačkom vrhu, a to su Hugo Boss®, Lacoste®, i Christina Aguilera®. Za najnovije vesti o P&G brendovina i detaljnim informacija posetite  http://www.pg.com

OSTAVI KOMENTAR