552
Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici, novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici, novo pitanje

552
SHARE

Želite li da dobijete 300 kredita za onlajn kupovinu magazina po želji? Onda je dovoljno da budete duhoviti!

Svakog ponedeljka, na našoj Facebook stranici postavljaćemo vam pitanja vezana za neku slavnu ličnost a od vas tražimo da na njih u komentarima date što duhovitiji odgovor. Pobednika odlučujete vi - osoba koja dobije najviše lajkova za svoj komentar dobiće 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih možete potrošiti na časopise po svojoj želji!

Ime dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

NAŠE NOVO NAGRADNO PITANJE GLASI: Šta bi ste i zašto poklonili Kim Kardashian kao svadbeni poklon?

Važna napomena:

Pobednici će biti kontaktirani putem privatne poruke na Facebooku, pa vas molimo da svoj nalog podesite tako da možemo da vam je pošaljemo!

17 KOMENTARA

  1. Za venčanje,Kim ja bih ti poklonila:

    anti%20kilogrami.jpg

    Anti-kilogram! Snažno deluje i topi masne naslage :D He,he.. ♥

  2. @Miciii. xD,mislim,gledala sam da joj poklonim nešto što će joj stvarno pomoći,i mislim da je anti-kilogram najbolje rešenje! xDD Nadam se da će joj se poklon svideti :D Da oseti malo kako Srbi mršave,možda joj se svidi! Pozzz ♥♥♥
    P.s. Šteta što nemam facebook,sad ne znam kako da joj pošaljem poklon xDD ♥

  3. @malla ♥,Should’ve Kissed You,Wall to Wall,Superhuman,She Ain’t You,Look at Me Now…ima ih još puno :D Eee otkad voliš Chrisa?

  4. @malla,i ja ga odnedavno volim.Poslušala onu pesmu Should’ve Kissed You i počela da ga slušam,skontala sam da je lik dobar pevač,a još bolji čovek,i eto od tada ga slušam. Mada ga sada baš baš volim slušati!  Šta si mislila o njemu kad je prebio Rihannu?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.