975
Osvoji knjigu “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

Osvoji knjigu “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

975
SHARE

Mortal-Instruments_plakat - Smanjeno

U susret premijeri filma “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, Tuck Vision pruža ti priliku da osvojiš istioimenu knjigu, prvi deo popularne trilogije koja je osvojila svet!

Radnja knjige smeštena je u savremenom Njujorku, gde Clary Fray, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.
Po ovom romanu Cassandre Clare, koja se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine, snimljen je i uzbudljivi film sa Lily Collins i Jamiem Campbellom Bowerom, a potvrđeno je i snimanje drugog nastavka.
Film “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, prikazivaće se i u domaćim bioskopima, od 5. septembra.

Ukoliko želiš da osvojiš knjigu “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, pošalji nam mejl sa svojim imenom i prezimenom i brojem telefona na bravoportal@gmail.com, a u subject stavi “Grad kostiju”. Akcija traje do petka, 6. septembra, kada ćemo putem mejla obavestiti dobitnika.

NAPOMENA: Dobitnik će knjigu preuzeti na blagajni bioskopa Tuckwood u Beogradu. Ne postoji mogućnost slanja knjige poštom.

Instrumenti smrti 1

DF-10919_r

DF-09718_r

DF-01866_r

11 KOMENTARA

 1. Back off… sad ce svi da se napale a ne znate ni ime glumca. Sramota! 

  ‘ovaj plavi’ -_- uzas 

  vec sam procitala sve knjige 

 2. Da, bas je sranje, tvoja je naj. 
  Inace niko nije ni znao za ovu knjigu pre filma. I sad su se svi napalili.

 3. Ovo je ekstra serijal i svima preporuceujm da ga celog procitaju, verujte necete zazaliti. Prepuno je akcije, romanse ali i humora. Obrti su krajnje neocekivani i sokatni. Jedva cekam premijeru filma – sigurno ce to biti veliki hit!

 4. Knjiga je FANTASTICNA! Procitala sam sve delove,ali film ne prati bas radjnju knjige,mada u svakom slucaju preporucujem da svi procitaju knjigu.Jedva cekam da izadje nastavak filma  Grad pepela,najavljen je za sledecu godinu :)
  Izbor glumaca mi se bas svidja :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.