Start Akcije Osvoji knjigu “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

Osvoji knjigu “Instrumenti smrti: Grad kostiju”

SHARE

Mortal-Instruments_plakat - Smanjeno

U susret premijeri filma “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, Tuck Vision pruža ti priliku da osvojiš istioimenu knjigu, prvi deo popularne trilogije koja je osvojila svet!

Radnja knjige smeštena je u savremenom Njujorku, gde Clary Fray, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Senolovaca, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Senolovcima, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Podzemni Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja.
Po ovom romanu Cassandre Clare, koja se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine, snimljen je i uzbudljivi film sa Lily Collins i Jamiem Campbellom Bowerom, a potvrđeno je i snimanje drugog nastavka.
Film “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, prikazivaće se i u domaćim bioskopima, od 5. septembra.

Ukoliko želiš da osvojiš knjigu “Instrumenti smrti: Grad kostiju”, pošalji nam mejl sa svojim imenom i prezimenom i brojem telefona na bravoportal@gmail.com, a u subject stavi “Grad kostiju”. Akcija traje do petka, 6. septembra, kada ćemo putem mejla obavestiti dobitnika.

NAPOMENA: Dobitnik će knjigu preuzeti na blagajni bioskopa Tuckwood u Beogradu. Ne postoji mogućnost slanja knjige poštom.

Instrumenti smrti 1

DF-10919_r

DF-09718_r

DF-01866_r

OSTAVI KOMENTAR