Start Akcije BRAVO fan majice su u prodaji!

BRAVO fan majice su u prodaji!

SHARE

Cristiano Ronaldo Launches CR7 Underwear

Znamo, malo se odužilo, ali od danas preko naših prijatelja iz Direct Shopa imate mogućnost da naručite fan majice po vašim željama!

Ako si Directioner, Belieber, Selenator, Swifty, Lovatic, Selenator ili fan bilo kog drugog pevača ili grupe, sad na jednostavan način možeš doći do svoje fan majice tako što ćeš posetiti ovaj link

Najbolja stvar je u tome što sam/a možeš da odrediš kako će ona izgledati – odaberi boju i veličinu i majica kakvu nema niko na svetu biće kreirana samo za tebe! Takođe, omogućili smo ti ne samo da upišeš slogan koji želiš već i kako želiš da izgleda raspored reči (sve u jednom redu ili jedno ispod drugog), da li želiš slogan na prednjoj ili zadnjoj strani majice… Sve mora biti onako kako ti zamisliš!

Justin Bieber Performing Live In Antwerp ***SEE RESTRICTIONS***

Ovo je obavezan modni detalj na okupljanjima fanova kojih je sve više na našim prostorima, ali i način da svoj omiljeni bend ili pevača učiniš još vidljivijim! Cena majica iznosi 1190 dinara a BRAVO logo koji se nalazi na okovratniku svake od njih garantuje ti je da u pitanju majica od čistog pamuka i da je štampa na njoj vrhunska, veoma dugotrajna i otporna na pranje!

Ukoliko nemaš nalog na Directshopu, možeš ga jednostavno napraviti ovde

Više informacija o slanju možeš videti ovde

Za sve dodatne informacije, možeš direktno pisati Direct Shopu, preko formula koji se nalazi ovde

Majice možeš poručiti i ako živiš u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji ili Crnoj Gori! Majica će ti biti poslata kao pismo a troškovi iznose 3 evra. Prethodno je potrebno da se celokupan iznos od 11 evra i troškovi slanja od 3 evra uplate na devizni račun kompanije Direct Shop, a majica će odmah nakon toga biti poslata.

OSTAVI KOMENTAR