297
Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

297
SHARE

Naše ovonedeljno nagradno pitanje glasi: “Da Britney Spears radi u vašoj školi, koji biste predmet, sem muzičkog najviše voleli da vam predaje i zašto?

Brit nam je nedavno otkrila kako bi da nije bilo pevačke karijere, postala učiteljica u školi jer jako voli rad s decom. Osim muzičkog, koji predmet biste još voleli da vam predaje i zašto mislite da bi joj on “legao”?

Kako bismo svima omogućili iste šanse, izbor najinteresantnijeg i najduhovitijeg odgovora vršiće redakcija časopisa Bravo. Pobednik dobija 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih može potrošiti na časopise po sopstvenoj želji!

Imena dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

26 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.