672
Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

672
SHARE

Naše novo nagradno pitanje glasi: “U čemu bi Justin Bieber mogao da nadmaši Miley Cyrus?

Za samo nedelju dana, saznali smo ne samo da je Miley Cyrus u svojoj karijeri zaradila mnogo više novca od Biebsa, već i da ga je sprečila da uđe u internacionalnu kuglašku kuću slavnih, s obzirom da ga je pobedila u glasanju. Zato vas pitamo, u čemu bi to Justin konačno mogao da nadmaši Miley?

Kako bismo svima omogućili iste šanse, izbor najinteresantnijeg i najduhovitijeg odgovora vršiće redakcija časopisa Bravo. Pobednik dobija 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih može potrošiti na časopise po sopstvenoj želji!

Imena dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

175 KOMENTARA

 1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1NECU SKRATITI IME!!! Dakle,Natasha ne voli vise nikoga ni Mari-a, ni Eric-a (posebno ne Eric-a), ni Sakis-a NIKOGAAAAAAAAAAAAAA (mozda malo Bastiana ali malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo) http://www.youtube.com/watch?v=UBqizmQrDwY

  Smoki jel i ti gledas te spankse serije???

 2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1NECU SKRATITI IME!!! Dakle,Natasha ne voli vise nikoga ni Mari-a, ni Eric-a (posebno ne Eric-a), ni Sakis-a NIKOGAAAAAAAAAAAAAA (mozda malo Bastiana ali malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo) http://www.youtube.com/watch?v=UBqizmQrDwY

  Onak pitam.

 3. ako mene pitate u svemu je bolji
  evo zasto
  niko nemoze da zameni njegovo mesto u njegovom filmu 
  lep je
  bogat
  ima predivnu devojku 
  a miley 
  to je druga prica sa istim deckom se svadjala i mirila non stop
  jeste lepa ali na ruzan nacin
  ma sta drugo da pricam!!!!!
  pozz svima koji vole justina

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.