Start Akcije Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

SHARE

Naše ovonedeljno nagradno pitanje glasi: “Da Britney Spears radi u vašoj školi, koji biste predmet, sem muzičkog najviše voleli da vam predaje i zašto?

Brit nam je nedavno otkrila kako bi da nije bilo pevačke karijere, postala učiteljica u školi jer jako voli rad s decom. Osim muzičkog, koji predmet biste još voleli da vam predaje i zašto mislite da bi joj on “legao”?

Kako bismo svima omogućili iste šanse, izbor najinteresantnijeg i najduhovitijeg odgovora vršiće redakcija časopisa Bravo. Pobednik dobija 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih može potrošiti na časopise po sopstvenoj želji!

Imena dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

OSTAVI KOMENTAR