Start Akcije Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

Nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici – novo pitanje

SHARE

Naše novo nagradno pitanje glasi: “U čemu bi Justin Bieber mogao da nadmaši Miley Cyrus?

Za samo nedelju dana, saznali smo ne samo da je Miley Cyrus u svojoj karijeri zaradila mnogo više novca od Biebsa, već i da ga je sprečila da uđe u internacionalnu kuglašku kuću slavnih, s obzirom da ga je pobedila u glasanju. Zato vas pitamo, u čemu bi to Justin konačno mogao da nadmaši Miley?

Kako bismo svima omogućili iste šanse, izbor najinteresantnijeg i najduhovitijeg odgovora vršiće redakcija časopisa Bravo. Pobednik dobija 300 kredita u WORLD KIOSK ONLINE prodavnici gde ih može potrošiti na časopise po sopstvenoj želji!

Imena dobitnika objavljivaćemo svakog ponedeljka a u obzir dolaze samo odgovori u komentarima na našem FACEBOOK FAN PAGEU. Svi komentari vulgarne i uvredljive sadržine biće uklonjeni.

Još jednom napominjemo da vaši Facebook profili moraju biti podešeni tako da imamo mogućnost da vam pošaljemo poruku, jer ne postoji drugi način da vas kontaktiramo i dodelimo vam nagradu koju ste osvojili. Ukoliko ne možemo da kontaktiramo pobednika, nagrada se uručuje nekoj drugoj osobi koja zadovoljava taj uslov!

OSTAVI KOMENTAR