Start Akcije MTV premijera – Avril Lavigne “What the Hell”

MTV premijera – Avril Lavigne “What the Hell”

SHARE

MTV i Menart sa ponosom najavljuju premijeru spota za novi singl „What The Hell“ kanadske pevačice Avril Lavigne, ovog četvrtka 27. januara u 12:00,  samo na regionalnom MTV kanalu!

Nakon tri uspešna studijska albuma i četiri godine od poslednjeg izdanja,  Avril se vratila sa novim albumom Goodbye Lullaby, za koji i sama kaže da je znatno emotivniji od prethodnih: „Prilikom stvaranja albuma dopustila
sam sebi da budem ranjiva. Mislim da su to stvarni trenuci s kojima se  ljudi mogu najviše poistovetiti. Oni koji su čuli album imali su snažne  emotivne reakcije pa sam shvatila da, ako je nešto toliko realno,  verovatno će nekoga i dirnuti. Lepota muzike je u tome što je otvorena za  interpretaciju“, izjavila je mlada pevačica.

Avril je autor ili koautor svih pesama na albumu, a sama je i producirala dve numere, „4 Real“ i „Goodbye“. Izlazak albuma najavljen je za 8. mart 2011. godine.

Numera „What The Hell“ govori o zabavi i slobodi, temama inače zastupljenim u pesmama ove mlade kanađanke, a spot je režirao Amerikanac  Dave Meyer.

MTV, četvrtak 27. januar u 12:00!

OSTAVI KOMENTAR