182
Millennium Film & Video poklanja ti karte za projekciju filma “Domaćin”!

Millennium Film & Video poklanja ti karte za projekciju filma “Domaćin”!

182
SHARE

AV9D9591.CR2

Novi film zasnovan na knjizi autorke “Sumrak sage”, Stephenie Meyer kreće u naše bioskope 27. marta, a ti možeš osvojiti karte za njegovu projekciju na dan premijere u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu ili Nišu!

Ova romantična priča isprepletana ljubavlju, nadom i borbom govori o lutajućim vanzemaljskim bićima koji traže svoje domaćine na zemlji kako bi zauvek uništili ono najbolje u ljudima – sposobnost da vole.

Kompanija Millennium Film & Video poklanja ti 5×2 karte za projekciju filma “Domaćin” (Host) i to za projekciju u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu ili Nišu – gde god tebi najviše odgovara! Pošalji nam mail na našu adresu bravoportal@gmail.com sa svojim imenom, prezimenom, brojem telefona a obavezno napiši u kojem bi od ova četiri grada voleo/volela da gledaš film! U subject stavi “Domaćin”.

Projekcije su zakazane za 27. mart u:

BEOGRAD – Cineplexx Delta City – 21 :00
KRAGUJEVAC – Cineplxx Plaza – 20:00
NOVI SAD – Arena Cineplex – 20:00
NIŠ – Vilin Grad – 20:00

Dobitnike ćemo obavestiti mailom, a svoje karte mogu preuzeti na blagajni bioskopa, 20 minuta pre početka projekcije! Imena dobitnika objavljujemo u sredu u 12h!

3 KOMENTARA

  1. @Bravo, slucajno sam poslala poruku, a nisam napisala u kom gradu bih zelela da gledam, pa sam posle poslala jos jednu poruku. Ako sam poslala medju prvima, da li jos uvek imam sansu da osvojim kartu?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.