Start Akcije Ljubitelji reklama, pred vama je nova Noć reklamoždera

Ljubitelji reklama, pred vama je nova Noć reklamoždera

SHARE

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je omiljena Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja pada u više od 50 zemalja sveta i obasja sjajnim idejama preko 140 gradova. Noć koja uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, među kojima su već 11.godina na hiljade i hiljade iz Srbije, LA NUIT DES PUBLIVORES – NOĆ REKLAMOŽDERA.

18. decembra u “Beogradskoj areni” očekuje nas celovečernji happening, mešavina bioskopa, karnevala i ludog clubbinga…Noć na kojoj vas očekuju brojna iznenađenja, koja samo za vas spremaju naši pokrovitelji.

Po prvi put u Areni nas očekuje šestočasovna poslastica- najnovija selekcija spektakularnih reklama iz celog sveta, po izboru Jean Marie Boursicot-a, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.

Tokom noći saznaćemo koja je najpopularnija reklama u Srbiji 2010, ko je brand Serbia, koja je najbolja non profit kampanja po mišljenju novinara, a po prvi put upoznaćete i naj građanin-a.

SuperStar worldwide, kao organizator se ponosi činjenicom da je tokom svih ovih godina Beograd postao broj 1. grad u svetu po broju publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je ovaj spektakl, pre 30 godina krenuo. Ovaj uspeh pripada kosmopolitskom duhu Beograđana, koji cene svetsku ali istovremeno proveravaju i svoju kreativnost, nesebično aplaudirajući najboljima.

OSTAVI KOMENTAR