Start Akcije Labello ti daruje 5 Labello Repair&Beauty stikova i 5 Labello USB-ova!

Labello ti daruje 5 Labello Repair&Beauty stikova i 5 Labello USB-ova!

SHARE

null

Novi Labello Repair & Beauty ima inovativnu dvoslojnu tehnologiju koja podržava proces ozdravljenja ispucalih usana i daje usnama senzualan sjaj. Donosi vatromet efikasnih negujućih sastojaka i opijajući sastav mirisnih nota.

null

null

Žene veruju da su lepe usne najjači simbol senzualnosti. U idealnom slučaju, one bi trebalo da budu pune i meke, a kada to nije slučaj, kada su suve i ispucale, to utiče na samopouzdanje. Usne mogu ispucati u bilo koje doba, jer je koža koja štiti usne vrlo tanka i nema lojne žlezde, tako da je vrlo osetljiva na suncu, vetru i niskim temperaturama. Usne brzo postanu dehidrirane i gube lepu i zdravu boju. Novi Labello Repair & Beauty rešava oba problema u isto vreme. Osim zaštite i hidratacije kože usana, dodaje i dašak nežne roze boje kako bi se usne ponovo izgledale zdravo i lepo. Labello Repair & Beauty pruža dugotrajnu intenzivnu negu, zaštitu i prirodnu lepotu.

null

Inovativna dvoslojna tehnologija za zdrave i lepe usne

Labello Repair & Beauty ujedinjuje negu i boju u jednom proizvodu. Belo jezgo hranjive formulacije sadrži dekspanthenol, vitamin E, glicerin i mentol. Ovaj unutrašnji beli sloj prekriven je roze slojem koji usnama vraća prirodnu zdravu boju.
Dekspanthenol je poznat po svojim umirujućim svojstvima i vrlo je efikasan u obnavljanju osetljive prirodne barijerne funkcije usana. U kombinaciji sa hidratantnim glicerinom, dekspanthenol vezuje vodu u dubljim slojevima kože, i na taj način regeneriše suve i ispucale usne. Vitamin E je poznat po svojim anti-oksidativnim svojstvima, a to zapravo pomaže u sprečavanju gubitka vode iz usana. Mentol je sastojak odgovoran za golicajući osećaj na usnama nakon nanošenja.

null

null

Spoljni sloj, pored nežne roze boje, sadrži sastojke koji neguju usne, poput jojoba ulja i shea butera, koji čine usne mekim i glatkim. Roze pigmenti pokrivaju usne prirodnom i zdravom bojom. Blagi miris sa cvetnim srcem delikatne ruže, jasmina i narandžinog cveta prepliće se sa sofisticiranim mirisom vanile. Usne su meke, nežne i mirišu na poljupce.

null

Labello vam daruje 5 kompleta koji se sastoje od po jednog Labello Repair&Beauty stika i kul Labello USB memorije, a ako želiš ovu nagradu nadoveži se na rečenicu “Niko ne ljubi bolje..” i pošalji nam svoj nastavak rečenice na bravoportal@gmail.com. Ne zaboravi i svoje podatke, dakle ime, prezime, ulica i broj, poštanski broj, grad i kontakt telefon. Imena dobitnika objavićemo 11. decembra!

OSTAVI KOMENTAR