452
Kreni na kurs! Kursevi SAE Instituta Beograd po specijalnim letnjim cenama

Kreni na kurs! Kursevi SAE Instituta Beograd po specijalnim letnjim cenama

452
SHARE

Na SAE Institutu u Beogradu (www.belgrade.sae.edu) uskoro počinje kurs Electronic Music Production–jedinstveni trening iz oblasti elektronske muzike!

“Svetski poznat EMP kurs nudi mogućnost muzičkim entuzijastima da razviju svoju strast za zvukom kroz najbolju opremu i trening sa profesionalcima iz muzičke industrije. Program spaja teoriju elektronske muzičke produkcije sa praktičnim radom , eksperimentisanjem i ličnom kreativnošću. Studenti napuštaju tromesečni program sa znanjem da prave muziku koju vole,kao i sa osnovom za dalje usavršavanje! “- kaže predavač kursa Nenad Petronijević Shoxy, producent i DJ.

Ovaj kurs SAE Instituta Beograd je dizajniran sa posebnim fokusom na individualno razvijanje kroz praktični rad sa kompjuterskim sekvencama, MIDI programingom i hard disk snimanjem. Studenti dobijaju profesionalni trening na elektronskoj opremi, standardnoj u muzičkoj industriji, kao što su Propellerheads reason, Ableton Live softveri,veliki broj sintisajzera i MIDI kontrolera. Reason i Ableton su na samom vrhu kompjuterske audio tehnologije i omogućavaju korisnicima da na inovativne načine primene svoj talenat za produkciju elektronske muzike. SAE Institut Beograd je Ableton Educational Partner, a sa Ableton-om ovaj fakultet sarađuje i na internacionalnom nivou, što garantuje SAE studentima najsavremeniji trening za pomenuti softver.

Takođe, za sve ljubitelje digitalnih medija SAE Institut u Beogradu nudi i veliki izbor drugih mogućnosti u vidu kratkih kurseva!  Na ovom svetskom fakultetu možete izabrati intenzivne dvodnevne treninge, tzv. bootcampove iz oblasti fotografije, audio i video produkcije ili sveobuhvatnije,veoma popularne,kurseve u trajanju od nekoliko meseci:web i grafički dizajn,kurs 3D animacije,digitalne video produkcije….

Sve informacije o kursevima možete dobiti na 011.26.26.632 ili na www.belgrade.sae.edu
Registruj se danas! Broj mesta po specijalnim letnjim cenama je ograničen!

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.