Start Akcije Kreni na kurs! Kursevi SAE Instituta Beograd po specijalnim letnjim cenama

Kreni na kurs! Kursevi SAE Instituta Beograd po specijalnim letnjim cenama

SHARE

Na SAE Institutu u Beogradu (www.belgrade.sae.edu) uskoro počinje kurs Electronic Music Production–jedinstveni trening iz oblasti elektronske muzike!

“Svetski poznat EMP kurs nudi mogućnost muzičkim entuzijastima da razviju svoju strast za zvukom kroz najbolju opremu i trening sa profesionalcima iz muzičke industrije. Program spaja teoriju elektronske muzičke produkcije sa praktičnim radom , eksperimentisanjem i ličnom kreativnošću. Studenti napuštaju tromesečni program sa znanjem da prave muziku koju vole,kao i sa osnovom za dalje usavršavanje! “- kaže predavač kursa Nenad Petronijević Shoxy, producent i DJ.

Ovaj kurs SAE Instituta Beograd je dizajniran sa posebnim fokusom na individualno razvijanje kroz praktični rad sa kompjuterskim sekvencama, MIDI programingom i hard disk snimanjem. Studenti dobijaju profesionalni trening na elektronskoj opremi, standardnoj u muzičkoj industriji, kao što su Propellerheads reason, Ableton Live softveri,veliki broj sintisajzera i MIDI kontrolera. Reason i Ableton su na samom vrhu kompjuterske audio tehnologije i omogućavaju korisnicima da na inovativne načine primene svoj talenat za produkciju elektronske muzike. SAE Institut Beograd je Ableton Educational Partner, a sa Ableton-om ovaj fakultet sarađuje i na internacionalnom nivou, što garantuje SAE studentima najsavremeniji trening za pomenuti softver.

Takođe, za sve ljubitelje digitalnih medija SAE Institut u Beogradu nudi i veliki izbor drugih mogućnosti u vidu kratkih kurseva!  Na ovom svetskom fakultetu možete izabrati intenzivne dvodnevne treninge, tzv. bootcampove iz oblasti fotografije, audio i video produkcije ili sveobuhvatnije,veoma popularne,kurseve u trajanju od nekoliko meseci:web i grafički dizajn,kurs 3D animacije,digitalne video produkcije….

Sve informacije o kursevima možete dobiti na 011.26.26.632 ili na www.belgrade.sae.edu
Registruj se danas! Broj mesta po specijalnim letnjim cenama je ograničen!

OSTAVI KOMENTAR